ben ne zaman bugünkü gibi zarar etsem kesin biryere kopar bu endeks
o yüzden hiç flat kalmam batana kadar devam ederim![]()
kapanış kötü oldu SHORT lar için...
FDOW an itibariyle kapanışımıza göre +80 puan yukarıda...yarından kesiyorum ümidimi...başka bahara artık...
kendime kızıyorum.karımı realize etmedim.nasip ya daha ötesi yok...ağzınla kuş tutsan nafile...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu kadar olur halbukı Dow a ayılar gelsin dihye halis anzer balı, bayburt baLı koymuştum ugramamışlar bile bu bogalar dan korkulur....sırf onlar için kasaplığı ögrenicem kurbandan kurbana olmuyor böLe...![]()
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Güle güle koççç.Siz daha çok yalanırsınız.Sümüklü böceklerin açılışına katılarak kendimle alay ettiremem.Siz daha çok yalvarırsınız.Kazancınız bol daim olsun efendim.Hadi abi hadi başka kapıya.Her zaman gelirsiniz her daim kovarım.Bana adam lazım.Siz o kategoriden düştünüz.Bye.Ben kimseye kız arkadaşımın resimlerini göstermedim.Malmıyım lan ben.Allah Allah.Tövbe.Kafamısın oğlum sen.Güle güle.Davet edersen yine açılış falan size ancak benim ufak kuzenim var onu gönderirim.O sizle iyi maytap geçer.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (26.05.09 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.
Ulan ne kadar böcek basmış burayı.Kapayın yavf.Lan burası komple 1 nickle 10 adam yazan.10 nickle 1 adam yazan dolmuş.Akşam akşam zaten özlemişim yarimiii birinize güzelce kaptırmadan uykunuzu alın.Uzatmayın.Zaten dinlemiyorum hiçbiriniz şeyimde değilsiniz.Ben hayattan sadece alınan yaşanılan güzel an a bakarım.Boşuna vızıramayın.Burada eğleniyorum çok güzelsiniz hepiniz.
arkadaşlar yarın uzun ve kısalar da kazanıcak buna inanın yine fırsat olucak gibi yeterkı siz benimgibi bu fırsatları harcamayın öle gab Lı acılık durmadan cıkmıcak bu gab yapsa bıle spot ıle beraber aşagılara gelıcek gıbı gozukuyor yada ben öle umuyorum bu durumları çok yaşadıgım için inanın sizlerle yaşıyorum.. ama fırsat verıcekler vermelıler longlarda korkmalı ki KY kazanmasın istiyorlar ALLah herkezin gönlüne ferahlık cebine bol Kazanç bedenine sıhhat versin hayırlı geceleer yarın hepimiz için bol ve bereketli bir gün oLması dileği ile svg.
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Yav sürümüsünüz yavvf siz?Ben yazmıştım abi?Kabremi girelim.Bakın dini inançları bu bi halta yaramayan yere yaklaştırmayın.Asla.Riya gösteriş mevzuları olabilir.Kalbinize gösteriş girebilir.O yüzden o YÜCE konuları asla buralara sokmayın.Dünya hayatının bir boka yaramadığını burada en anlamış kişilerden gencecik olanlarınızdan biri de benim.O konular yazılır çizilir ama ben onları konuşmak istemiyorum.Kimsenin içindekileri neler düşündüğünü paralarını malını nelerde kullandığını kimse bilemez.O yüzden bırakın da anı güzelce mutlu şekilde yaşayın.Yeryüzünde 3 4 dakikada oksijen almadan ölünüyorsa o hayat bir boka yaramaz.Kontrol bizde değil.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri