Ayucukalra moral olsun : VOBdaki negatif uyumsuzluklar daha düzelmemiş. 45,100 direnç konumunda.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
seninle polemiğe girmem,yanlız iki çift laf edeyim madem bu lafları söylediysen hak ettin bunları...
1.Sen beni silmeden ben seni msn'imden sildim...Sen bana değil ben sana defalarca şans verdim düzelmen,adam olman için,Seni adam yerine koyup değer veren bendim,sen bu değere kız arkadaşanın erotik resimlerini msn den bana gönderecek kadar aşağılaşarak karşılık vedin...
2.İnsanlık yaptım sana hisse.net şifremi verdim,hani arkadaştık ya,hani değer verdik ya sen ne yaptın,tavırlarınla gittin forumda kim var kim yom ana avrat küfür ettin,
Anladım ki sen insanlıktan anlamayacak kadar zıvanadan çıkmış bir tekisin ben seni msn imden silip cehennem olup gitmeni sağladım hayatımdan..
3.ve en son Şirketimin açılışı oldu sırf erkan abi rica etti diye bunca şeye rağmen seni şirketimin açılışına çağırdım ama sen yine ne kadar çok afedersin bir adam olduğunu bana yazmış olduğun mailde gösterdin... neyse seni abuk subuk yazılarına bakacak değilim,sadece burdaki arkadaşlar neyin ne olduğunu bilsin diye bu yazına istinaden cevap hakkımı kullandım.
Konu kao tarafından (26.05.09 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
yarın açılış tahminim fdow eksi olursa 44.125 artı olursa 44.875 demedi demeyin....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
arkadaşlar hiç kimse borsanın 36500- 38500 yükselmesine ihtimal vermiyor mu çünkü doların 1.5700 deki boşluğunu kapatıp tekrar 1.5000 leri denemesine borsanın da yukardaki seviyeleri nedemesini düşünmüyor mu
birileri güzellik uykusundan uyansın artık ,, bu devır boyle gıtmez katılıyorum sana kao kardes![]()
Ya dow musun jones musun arkidiş az sakin ol yuawlütfen yani
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri