Sayfa 6421/13018 İlkİlk ... 542159216321637164116419642064216422642364316471652169217421 ... SonSon
156216 sonuçtan 77.041 ile 77.052 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabah düzelir abicim merak etme düzelmese bile en kötü kapanış seviyelerinden açar bizim vob
    bizde son yapılan hareket genelde trend başlangıcı hareketi olur
    yön yukarı
    bende nefret ediyorum ama napalım yeşil görmemizi istiyor babalar
    sabaha bırakmadılar akşamdan al dediler gene.
    "Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"

2. The Following 2 Users Say Thank You to Larossıan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

ben ne zaman bugünkü gibi zarar etsem kesin biryere kopar bu endeks
    o yüzden hiç flat kalmam batana kadar devam ederim

Teşekkür Teşekkür 
    270
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    201
    Toplam Teşekkür
    77 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladığım kadarıyla 36500 ü gecersek 38000 diyosunuz. peki 34400 aşağı geçilirse hedef ne olur?

36500 ü geçmemize %kaç ihtimal veriyorsunuz? 34400 ü aşağı kırmamıza % kaç veriyorsunuz?
    ihtimal vermek değilde benim beklentim ve hedefim dow 9000 imkb 38500

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

kapanış kötü oldu SHORT lar için...

FDOW an itibariyle kapanışımıza göre +80 puan yukarıda...yarından kesiyorum ümidimi...başka bahara artık...

kendime kızıyorum.karımı realize etmedim.nasip ya daha ötesi yok...ağzınla kuş tutsan nafile...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

6. The Following 3 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

bu kadar olur halbukı Dow a ayılar gelsin dihye halis anzer balı, bayburt baLı koymuştum ugramamışlar bile bu bogalar dan korkulur....sırf onlar için kasaplığı ögrenicem kurbandan kurbana olmuyor böLe...
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

8. The Following User Says Thank You to SaNCaKTaR For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapanış kötü oldu SHORT lar için...

FDOW an itibariyle kapanışımıza göre +80 puan yukarıda...yarından kesiyorum ümidimi...başka bahara artık...

kendime kızıyorum.karımı realize etmedim.nasip ya daha ötesi yok...ağzınla kuş tutsan nafile...
    evet nasip seyyah öteye yol getmeyor malesef. yarın ka pıvan gap bekleyorsun
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kao Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninle polemiğe girmem,yanlız iki çift laf edeyim madem bu lafları söylediysen hak ettin bunları...

1.Sen beni silmeden ben seni msn'imden sildim...Sen bana değil ben sana defalarca şans verdim düzelmen,adam olman için,Seni adam yerine koyup değer veren bendim,sen bu değere kız arkadaşanın erotik resimlerini msn den bana gönderecek kadar aşağılaşarak karşılık vedin...

2.İnsanlık yaptım sana hisse.net şifremi verdim,hani arkadaştık ya,hani değer verdik ya sen ne yaptın,tavırlarınla gittin forumda kim var kim yom ana avrat küfür ettin,

Anladım ki sen insanlıktan anlamayacak kadar zıvanadan çıkmış bir tekisin ben seni msn imden silip cehennem olup gitmeni sağladım hayatımdan..

3.ve en son Şirketimin açılışı oldu sırf erkan abi rica etti diye bunca şeye rağmen seni şirketimin açılışına çağırdım ama sen yine ne kadar çok afedersin bir adam olduğunu bana yazmış olduğun mailde gösterdin... neyse seni abuk subuk yazılarına bakacak değilim,sadece burdaki arkadaşlar neyin ne olduğunu bilsin diye bu yazına istinaden cevap hakkımı kullandım.
    Güle güle koççç.Siz daha çok yalanırsınız.Sümüklü böceklerin açılışına katılarak kendimle alay ettiremem.Siz daha çok yalvarırsınız.Kazancınız bol daim olsun efendim.Hadi abi hadi başka kapıya.Her zaman gelirsiniz her daim kovarım.Bana adam lazım.Siz o kategoriden düştünüz.Bye.Ben kimseye kız arkadaşımın resimlerini göstermedim.Malmıyım lan ben.Allah Allah.Tövbe.Kafamısın oğlum sen.Güle güle.Davet edersen yine açılış falan size ancak benim ufak kuzenim var onu gönderirim.O sizle iyi maytap geçer.
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (26.05.09 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı kuntakinde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri güzellik uykusundan uyansın artık ,, bu devır boyle gıtmez katılıyorum sana kao kardes
    Ulan ne kadar böcek basmış burayı.Kapayın yavf.Lan burası komple 1 nickle 10 adam yazan.10 nickle 1 adam yazan dolmuş.Akşam akşam zaten özlemişim yarimiii birinize güzelce kaptırmadan uykunuzu alın.Uzatmayın.Zaten dinlemiyorum hiçbiriniz şeyimde değilsiniz.Ben hayattan sadece alınan yaşanılan güzel an a bakarım.Boşuna vızıramayın.Burada eğleniyorum çok güzelsiniz hepiniz.

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar yarın uzun ve kısalar da kazanıcak buna inanın yine fırsat olucak gibi yeterkı siz benimgibi bu fırsatları harcamayın öle gab Lı acılık durmadan cıkmıcak bu gab yapsa bıle spot ıle beraber aşagılara gelıcek gıbı gozukuyor yada ben öle umuyorum bu durumları çok yaşadıgım için inanın sizlerle yaşıyorum.. ama fırsat verıcekler vermelıler longlarda korkmalı ki KY kazanmasın istiyorlar ALLah herkezin gönlüne ferahlık cebine bol Kazanç bedenine sıhhat versin hayırlı geceleer yarın hepimiz için bol ve bereketli bir gün oLması dileği ile svg.
    Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!

PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası

13. The Following 2 Users Say Thank You to SaNCaKTaR For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı sovalye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın 1000 puan artı gap isterim
    yaram derindir
    Yabancıya gitmez paşam.Seni mi kıracaz.

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yabancıya gitmez paşam.Seni mi kıracaz.
    lem gokhi durumunda xu30 long yazayor lem
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende aynısını düşünüyorum hatta buna benzer bişeyler yazmıştımda bir arkadaş kalkıpta kabremi girelim falan demişti,

benim anlatmak istediklerimi çok güzel çok içten anlatmışsın Allah her zaman gönlüne göre versin.
    Yav sürümüsünüz yavvf siz?Ben yazmıştım abi?Kabremi girelim.Bakın dini inançları bu bi halta yaramayan yere yaklaştırmayın.Asla.Riya gösteriş mevzuları olabilir.Kalbinize gösteriş girebilir.O yüzden o YÜCE konuları asla buralara sokmayın.Dünya hayatının bir boka yaramadığını burada en anlamış kişilerden gencecik olanlarınızdan biri de benim.O konular yazılır çizilir ama ben onları konuşmak istemiyorum.Kimsenin içindekileri neler düşündüğünü paralarını malını nelerde kullandığını kimse bilemez.O yüzden bırakın da anı güzelce mutlu şekilde yaşayın.Yeryüzünde 3 4 dakikada oksijen almadan ölünüyorsa o hayat bir boka yaramaz.Kontrol bizde değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)