Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Buraya ben de katılıyorum neden derseniz %50den fazla yükselmiş bir endeks var. Yeni yatırımcıalrı çekip malı devretmenin yolu yenileri bu sefer de dow yükseliyor diye yükseleceğimzie inandırıp hisse ve uzun pozsiyon aldırmaktan geçiyor. Ne zamn olur bilemem ama böyle bir nuamra oalbilir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
KuRu DaLLara Can Veren ALLahım şu zalim sahtekar ABD DoW u sana havale edıyorum... sen bizi dostlarımızı bunların tüm sahtekarLıklarından koru Uzunda olan kardeşlerımın kazançlarının daim et. Kısada olan kardeşlerımın de kazançlarını daim et oTÜm kardeşlerımı bir gun aynı yönde olmalarını bana nasip et... amin ecmainnn
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Konu excali tarafından (26.05.09 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
En az 3 HİSSE...
Graliçem yettim gayri saa grafik yaptım
Grafikten kısa mesafa gibi gözüküyor emma 35800 kanal direnci var gayri. Ahanda benim yılan..
Bugunki xu100 kapanışı 34800 .... direnç 35800yarına 1000 puvan gap eder
emma bizim vop spot kapandıktan sonra yukarı hareket yaptı belkim vop gap yapmaz
xu100
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri