44 binde dengelendik gibi ?
panik satışlar bittimi,arkası gelecekmi?
bu arada sistemi sata geçmeyen varmı ?
fx in ana sistem dışında![]()
Benim gönderdiğimi soruyorsanız 43,925 üstünde kalındığı sürece piyasa long tarafında kalır. Shortların iş yapabilmesi için 43,925 aşağı kırılmalı.
FXci'nin kini soruyorsanız sistmein sat verebilmesi için fiyatalrın mavi bölgeye girmewsi gerekiyor ki o da 43,925 altına denk geliyor. Short sinyalinin güçlenmesi için kırmızı çizginin(yedek oksijen hortumu) de mavi alan girmesi gerekiyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Gökhan yine kayıplara karıştı...
Gökhan yön diye seni bekleyen çok kişi var burda ....
bi miktar short cover.
belki 44300 e doğru bi tur alırlar..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ya git işine.alın şu adamı gözümün önünden.savuşturun gitsin.şimdi elimde kalacak
VOBIX hasta etme adamı destek filan deyip adamın asabını bozma.destek filan yok.PY kucakta artık
yani gönül öyle istiyor.anlaşılan senin gönlün yükselişten yana
ama iyi çekmişsin çızgıyı ALLAH için![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
5 sistemin üçü .dü demişken gönül öyle ister mi hiç. Gönlün sitediği hazır gelmişken o desteği de kırması idi. Hata ANNA da dalışa geçsin aşağıdaki rekoru ANNA kırsın.
Dalgıç Nejat Tekin'den rekor denemesi
Türk dalgıç Nejat Tekin, ABD’li ünlü sihirbaz David Blaine’e ait 176 saatlik su altında kalma dünya rekorunu kırmak amacıyla çalışmalara başladı.
Konu VOBiX tarafından (26.05.09 Saat 11:29 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri