Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sistem içindeki sayısal değerler için optimizasyon testi yapabilirsiniz. Genellikle çok sinyal veren sistemlerin işlem sayısını arttırmanın yolu "and" operatörüyle yeni bir gösterge eklemekten ya da mevcut gösterge(ler)in parametrelerini değiştirmekten (genellikle arttırmaktan) geçer.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
bu hareket 51000de bitecek gibi geliyor bana kimse etkilenmesin ama..
Çok Uzman
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Konu VOBiX tarafından (25.05.09 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
VOBIX ya 5 dk verilerim bozuldu.ara sıra oluyor bu ve tüm 5 dk MSDATA yı yeniden yüklemek zorunda kalıyorum.
5 dk grafta 15/60 dk falan bakmak isteyince grafik bir anda yukarı doğru kalkıyor neredeyse düz çizgi haline gelecek şekil alıyor.
bunun koalayı var mı? yoksa yeniden data yı silip yükliycez mi?
sağol canım kardeşim!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri