PAMBIK al sana karakan
![]()
PAMBIK al sana karakan
![]()
Yarın için 44.500 altında bir açılış beklentisi içindeyim tekrar yükselmesi için.
Buda söğüt gölgesini seven, ayda bir işlem yapmak isteyenlere PAMBIK..yani devir ..ötü 1 hafta bakma vob a sorun değil..
![]()
Enson attığın grafikteki bazı sinyallerin yeri düzelmesi lazım asti.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
asti 5 dk lık görüntülerini şeettiriversen bi onlara bakalım be.bakalımda gözümüz göynümüz açılsın![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
karliçemizden kral sistem çıkar zati aşağısını beklemek abesle iştigal eder
ortlamalar güzelmiş.kaçlık bınnar?
ben ortalamalı sistem kullandım yani çok kullanmadım fakat ekranımda epeyce bir süre yer işgal etti.çok işlem yaptırıyorlar.filtrelemek gerekiyor.günlükte az işlem yaptırabilir ama günlüğede herkesin sabrı ve sermayesi yetmez.
örneğin bu sistem yarın sallıyorum 45.000 den sat versin geri AL demesi 2.000 pointika kaybe sebep olabilir.tabii sorun sistemde değil seçilen periyotta.
bunun KISA periyot görüntülerine görüntüdende ziyade test sonucuna bakmak lazım.
ama günlük görüntüsü gerçekten güzelmiş.güle güle kullan ablacım.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sistemden kasıt size para kazandıran yömtemdir. İlla al sat oku koyan teknik hadise değildir.
Kısacılara iyi haber ise ilk 44500 denemesinden sonra göstergelerde zayıflama mevcut olduğundan negatif uyumsuzluk oluşmuş durumda.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
başarısız görünen 2 sinal birer ED...ending diagonalona fit çözüm var ama kağıt üzerinde...töbe töbe şu yaştan sonra ew ci yapacaklar bizi..olcak o kadar abisi
- karlı/zararlı 26:/14
- Ort kar/ort zarar 3.7
(Bu ikisini birlikte sağlamak çook zor bişi, yani karlı işlem sayısı zararlıdan fazla olcak hemde ort kar bölü ort zarar 3.7 olcak...)..spota uyacak, 15 e 60 a uyacak, hisselere uyacak..suyundan da olmasın
Konu Astatin tarafından (25.05.09 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar benim sistemin stabilizasyonna ihtiyacı var arkadaşlar bu konudan iyi anlayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi çok fazla sinyal üretiyor optimizayonunu sağlayabilir mi
yardımcı olacak arkadaşlara özelden sinyalin girdilerini gönderirim
Konu kaanyatirim tarafından (25.05.09 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri