geceye 44900 den flat(uzun kapattım)..son hareket kısa vadelileri aşırı alıma sokunca ,hafiflemek istedim..
geceye 44900 den flat(uzun kapattım)..son hareket kısa vadelileri aşırı alıma sokunca ,hafiflemek istedim..
hala 41.350 den kısadayım.![]()
İnat ettim düşecek diye. yanılmışım.
sizler gibi analiz yapamıyorum. java matriks var.
önerisi olan varmı? ve sistemsel olarak al. sat sinyali üretmem için ne yapmam lazım.
örneğin Larossıan gibi .. gerekirse aracı kurumu değiştiririm.
Amatör yatırımcı
KISA kaldım kalmaya devam edeceğim...bugün 1 kere işlem yaptım o da tırı vırı SHORT kapatıp 200 pıvan yukarıdan geri bastım.gün sonu itibariyle -300 pıvan tersteyim.o kadar kusur kadı kızında da olur be
bu saatten sonra hiçbir kuvvet bana LONG yaptıramaz! pozisyon gerginlik yaparsa FLAT kalırım ama artık LONG defterini kapattım bir süreliğine.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
iyi akşamlar herkese..
Şubat ayından buyana 450 pozisyon açmışım ufak ufak güzel kazandım. ama hep piyasaya göre karar verdim.
Örneğin dolar ın durumu altın dow. vs.vs. ama bu borsa son 1 haftadır diğerlerine bağlı kalmaksızın hareket ediyor. İşte siz bunu görüyorsanız bana bunu görmem için lütfen yardımcı olunuz.
Amatör yatırımcı
Konu Larossıan tarafından (25.05.09 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri