kimse onceki diplere gitmemizi beklemesin.. hayal nedir derseniz budur derim ayılık bitti diye yırtındık hala anlamadınız..
valla sana kötü bir haberim var
1) ne realizm ne de sürrealizm birer bilim değildir, sadece bir felsefi görüştür (her felsefi görüş gibi sanattada yansımaları olan görüşler)
2) 0-1 arasında değişken olasılıklar istatistik bilimi ile, 0 ve 1 den ibaret olanlar lojik bilim ile ilgili..ama realizmle değil..birde küçük not olasılığın 0 ile 1 arasında değiştiğine inanıyorsan hala kunatumcuların yazdıklarına bir bak..hadi kaynakda vereyimhem de yerli...Mithat IDEMEN
3) Sürrealism veya herhangibir izm bilimdışıdır demek gariponlar zaten bilim olma iddiasında değiller
neyse bu uzuuunn bir hikaye..ama sana şu kadarını söyleyeyim, aslında 3genin iç açıları toplamı 180 derece değil...reimann![]()
asticim "felsefe yapma" derler duydunmusn fahri ozet olarak yaptıgın obonun okadar aşagı gitme ihtimali yok dedi aşagı gitsekte bu yeni bir dip olmucak demek oluyor bununda Türkçesi
![]()
tamam..ama eğer kazara 1 den falan dönerse ve hiç eksiye geçmezse, bu grafii ve T cetvelini yanına al..Astatin bize OBO dediydi, OBO ise hesaba göre -3 den bize garan vermeniz lazım dersin Ferit ağbine..belki iyi gününe denk gelirsin..ama ben şahitlik yapmam..neden dersen ben sadece OBO simülasyonu yaptım, eksiye geçeceğini sen dedin ben değil
![]()
Konu Astatin tarafından (24.05.09 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri