Konu VOBiX tarafından (22.05.09 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (22.05.09 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben de Kasım ayında sayın Queen'e bir mesaj atarak sizinle aynı sebepten dolayı sistemini rica etmiştim.Ancak cevap gelmeyince paylaşmaktan vazgeçtiğini düşünmüştüm...Bu arada bütün forum ahalisine saygılar ve iyi geceler.
hanım ve çocuklar ankarada....
dünakşam 2-3 aydır hiç açmadıgım diğer forumlara bi bakayım dedim can sıkıntısından..
bizim forum daki arkadaşlar en iyisii inanın..forumumuzun kıymetini bilelim...
örnekmi.. işte vobix... tekniği ayrı..yardımseverliği ayrı..
bu saatte sistem yardımı yapıyor canı gönülden....üşenmeden...
benim ise yorgunluktan gözlerim kapanıyor....
Konu mbm tarafından (22.05.09 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Alıntı yapmayı bile beceremedim...Acemiliğinde ötesinde bir olay...![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
mbm iyiki varsın
usd -tl düştüğünden berı sn jerfını gormez olduk
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri