Sayfa 6338/13018 İlkİlk ... 533858386238628863286336633763386339634063486388643868387338 ... SonSon
156216 sonuçtan 76.045 ile 76.056 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mbm ...dowf tam 8354 den döndü...
    ahada yeni geldim.......

uzuncular çekememiş yukarı dowu...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

2. The Following 6 Users Say Thank You to mbm For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

4. The Following 5 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.591
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.338
    Toplam Teşekkür
    2.832 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı mbm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahada yeni geldim.......

pzt fdow kötü olcak gibi

6. The Following User Says Thank You to QUEEN For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.263
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.804
    Toplam Teşekkür
    227 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayımda problem var gibi (hangimizinkinde yok ki ).çok net göremiyorum ancak (1) nolu dalganın alt dereceli 5.dalgasının son dalgasında sorun var.itkilerde iii nolu dalga en kısa olamaz.5.4 ten sonra saydığın itkide iii nolu dalga en KISA görünüyor.olmaz...

yafu boşver doları...ALLAH cezasını versin doların

trader kırılmadın değil mi? eleştirdim diye.yafu zaten benim gözler pörtlek yanlışta görebiliyor olabilirim.baksana şu gözlere
    haklısın. aslında benim sayımda problem yok ama grafiği sıkıştırınca notlar birbirine girdi. o yüzden farklı görünmüş.5.5.i 1665 de, yani iii en kısa değil. yinede uyarınız için sağolun.
    eski nickim:trader38
    Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum

8. The Following User Says Thank You to matador38 For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın. aslında benim sayımda problem yok ama grafiği sıkıştırınca notlar birbirine girdi. o yüzden farklı görünmüş.5.5.i 1665 de, yani iii en kısa değil. yinede uyarınız için sağolun.
    tamamdır

zaten dikkat edersen graf pek iyi görünmüyor yanlış görüyor olabilirim dedim.demekki yanlış görüyormuşum

ama bu benim suçum değil.niye kızıyorsun?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

10. The Following 2 Users Say Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamdır

zaten dikkat edersen graf pek iyi görünmüyor yanlış görüyor olabilirim dedim.demekki yanlış görüyormuşum

ama bu benim suçum değil.niye kızıyorsun?
    dün gacırt bugun sen yaw bu arada gacırt nerde çomak soktu kaçtı
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

Yer
    ANKARA
    Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5.747
    Toplam Teşekkür
    1.994 Yazısı Teşekkür aldı

dün nolmuş ya.. ben yattıktan sonra karışmış forum......
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

ahada yeni geldim.......

tebrikler mbm...

inan gece pozunda kararsız kaldığım zamanlarda acaba mbm nasıl giriyor diye bakmadan edemiyorum foruma.. senin dow kapanışlarındaki isabetli tahminlerinden dolayı geceye senle ters pozda girdiysem de huzursuzluk kaplıyor içimi..

14. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı fXci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün gacırt bugun sen yaw bu arada gacırt nerde çomak soktu kaçtı
    abi gacırtın olay muhteşemdi ya.ben onun yanında süt dökmüş kediyim

ayrıca ben trader kardeşi graf araklamakla filan suçlamadım ki.ortada suç yok ki suçlu olsun abi

gacırt dün offline okuyorum forumu dedi ya.ex olmuş abi gacırt ex

tövbe yarabbim ya

yine çenem düştü abi bi dakka eğiliym alıym yerden
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

16. The Following User Says Thank You to TÜRKOĞLU For This Useful Post:

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür

dün nolmuş ya.. ben yattıktan sonra karışmış forum......
    gacırt hexen babaya iftifat eman intibat yaw işte iltifat edecem diye mıçtı batırdı

18. The Following 4 Users Say Thank You to fXci For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı erkan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar,
    aranıza yeni katıldım. sizler kadar tecrübeli değilim 2 aydır vobda işlem yapıyorum.
    pazartesi güne kadar iyi idi ama . pazartesi akşamına kısa ile girdim. çarşamba sabah olduğunda malumunuz. paramın yarısını süpürdü.
    inatlada bekliyorum. 41350 kısa yapmıştım. hangi grafiğe baksam işin içinden çıkamadım. işin doğrusu dediğim gibi sizler kadar bilmem ben. ama altın fiyatları 950 doları geçmişken yükselen borsanın neden yükseldiğini bilmiyorum. inadımda bundandır zaten.
    Aranızda herzaman para kazanan varmı. Hiç zarar etmeden pozisyon kapatan. Eğer varsa lütfen bizlere neye göre al sat kararını verdiğini söylesin. Bir türlü kendime sistem kuramadım. Nasıl yapmamı önerirsiniz. 10 dk. 15dk. günlük vs. macd. stos.
    atao...ne den işlem yapıyorum ve java matrix programı var onda 5 dk. 60dk. günlük grafikler görünüyor. 10 - 15 - 20 dk.lıklar yok. sizce gereklimi.
    cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

----------------------------
    Ben yatırım danışmanı değilim. Sakın olaki söylediklerimden birşeyler çıkarmayınız. Yatırımlarınızı yaparken kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.
    Öncelikle hoşgeldiniz. Altın fiyatlarının artma sebebinin altında altının (XAU/USD) içeriğinde yer alan USDnin global değer kaybı da yatmaktadır. Altına olan talep sabit kalsa ve dolar değer kaybetse altının ons/$ değeri yüksleir.
    Hiç zarar etmeyen ben varım diyen yalancıdır müfteridir. İster sistemli olun siter sistemsiz olun zararlı işleminiz mutlaka olacaktır. Önemli olan zararlı işlem tutarlarını karlı işlem tutarlarının altında tutabilmektir. Sistem denilen şey uzay mekiği değil. İki hareketli ortalamanın kesişimini. Bir hareketli ortlamanın yönünü de kendinize gösterge alabilirsiniz. 5dklık grafikte öyle bir sistem hazırlarsınız ki ayda 5 sinyal de verebilir 105 sinyal de bence 5 dklık grafikler yeterlidir. aşağıdaki yazıları da örnek olması amacıyla inceleyebilrisiniz. Fakat en büyük soprun sistem sahip olmak değil onu disiplinle uygulayabilmektir. Ssitemcilerin en büyük sıkıntısı sistemi disiplinle uygulayamamaktır.

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söyle bir sistem vardı.basit ve kullanışlı....vadelinin 15 dakikalık garafiğinin üstüne agırlıklı ortalama 100 atın....ve aynı periyod grafiğine CCI atın..ama CCI yı 17 periyod olarak değiştirin...kısacası 15 dakikalık grafikte agırlıklı ort.(100) ve CCI(17)ye bakacagız....şimdi enter için yani pozisyon almak için mutlaka 15 dakikalık kapanışta( mesela uzunlamak için) fiyatın agır ort. üzerinde kapanması lazımdır..ve aynı zaman diliminde CCI nın pozitif bölgede olması lazımdır...mesela uzunladınız..bir süre sonra CCI negatif kapattı..ama eger hala fiyat agır.ort. üzerinde ise mevcut pozisyon korunacak..veya uzunlanmışken eger fiyat agır ort. altında kapandı..ama CCI hala artı bölgede ise hala uzuna devam edecegiz..yani pozisyonu kapatıp kısa açmak için mutlaka fiyatın agır. ort. altında kapanırken,CCI nda eksi bölgede kapanış yapması lazım...bu iki koşul kapanış itibariyle oluşmassa uzuna devam...kısa içinde tam tersi...
    Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 dakikalık bir sistem...vadeli 15 dk. periyodun üstüne agır ortalama (100) ve CCI(50) koyalım...şimdi sistende uzun pozisyon almak için mutlaka fiyat agır.ortama üzerinde kapanırken,ccı da artı kapanmalıdır...mesela bu iki şart 27 ekim saat 15;15 de 30.775 den beri al da..halada al da.. kısa için tam tersi...ama buna güvenmek için 200 işlemlik testini yapmak lazım...her geceye pozisyon ile girilecek...twin sisteme çok benzer(17 milyara satılıyor) sinyalleri var..benden beleşbu sisteme ben ucaksavar adını koyayım
    Konu VOBiX tarafından (22.05.09 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

20. The Following 2 Users Say Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı QUEEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir basit sistemim var her periyotta getirisi çok iyi ihtiyacı olan yeni arkadaş varsa yardımcı olabilirim özelden.(Karşılıksız)
    Bunu şimdi gördüm ben isterim kalıp ve şablon incelemesi açısından.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)