mal yedirmek için dowun yeşil olmasından daha güzel bir ortam olamaz.
konuştuğumuz büyüklükteki hacimler için ortalık yeşilken mal alınmaz, ortalık kırmızı iken mal satılmaz.
bahsettiğimiz hareketleri yapan adamlar, bizim gibi (birkaç istisna hariç) 10-20-50-100 kontrata değil, binlerce kontrata işlem yapan adamlar.
ortalık kırmızı iken ellerindeki kontratların 10'da birini verseler, kırmızı olur kankırmızı. ellerindeki 10'da dokuzluk malın değerini düşürecek kadar aptalca hareket ederler mi?
ellerindeki malı tabii ki ortalık yeşilken millete dağıtacaklar.
o yüzden de dowun yeşil olması, uzuncuları çok sevindirmemeli diye düşünüyorum. yukarı marj kalmadı gibi bişey...
şahsi fikrimdir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ohooo, bu dow 8350 -8360 aralığıdan sonra AL olur zatenbenim kapanış tahminimi tutturur bu gidişle
fazlasında gözümüz yok....saygılar....
gör be oğlum şimdi 8353 ün üzerini....şimdi gör.......
geceye düşmek için çok vaktin kalsın....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
pazartesi dow kapalı mı? sebep?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Vallahi 30 yılım borsada geçmedi ama.Kendini kimse avutmasın.Kriz bitmiş biz hala oradan döner buradan çöker uğraşıyoruz.8400 üzeri kapanış banko.Yazın bir yere.Borsamızı gördünüz dipler yükseliyor.Dow geberse de alıyorlar.Artık hergece long zamanı.Pazartesi 44600 ü de geçecez.Daha yol çok yukarı.Bitmedi.Aynı düşerken tepki bekler gibi nasıl tepki gelmedi ise.Artarken de realize yok.
Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri