175 kısa........yeter da.....
son pozisyonum olsun....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Dün dow buaralardayken 44025 idik şimdi 44200 olduğumuza göre pozsitif ayrışma devam ediyore.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Haftasonuna Çarşambadan kalan tarihi uzunlarıma ilave uzun yaparak giriyorumsaygılar
Uzunlarda iki gündür bekliyorum, piyasa silkelemedi ama haftasonunda milletin uzun pozlarını kapatmak istemelerinden mütevellit buralarda tutundular diye düşünüyorum, uzunlardan korkup kapanan vob çu treni kaçırsın istiyorlar bencesaygılar....
Çıkış resmen seanslık olarak devam ediyor, saatlik bile değil, bence kuvvetli çıkış trendi devam ediyor, edecekte, saygılar....
yine zor bir gündü.
neyse ki + kapattık.
herkese geçmiş olsun.
hafta sonuna prensipler gereği flat.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
geceye kesin kısa ben... taaa sabahtan belliydi.....
obo için az yükseldi dow kanımca...8200 altı şelale olur...obodan dolayı dowda
ucube obo....![]()
Konu mbm tarafından (22.05.09 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
geceye full kısa..
ANNA ZIESTENOVA kapanış
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri