44.325 short pozu ... 43800 short cover ve uzun yaptım ... haftasonuna uzun .. bu piyasa bugün düşmediyse inad etmeye gerek . yok .... son tepe yolcusu bence . vadeli . 45000 falan olabilir ..
44.325 short pozu ... 43800 short cover ve uzun yaptım ... haftasonuna uzun .. bu piyasa bugün düşmediyse inad etmeye gerek . yok .... son tepe yolcusu bence . vadeli . 45000 falan olabilir ..
algı bozması bu olsa gerek...
kısa vadede yön kalmadı... uzayanlar çıktı piyasaya..
istedikleride bu zaten...
bende al verirse uzarımm.. napalım....ama geceye kısa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kapanışa kadar uzunum ... haftasonu pozum tam net değil daha ..
975 uzun denemesi... sistemden dolayı.. uyacagız bunlara mecbur..sat deyince satacagız....
yada kapanışa tepeden kısa
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
44.175 üzeri shortlar dikkat etmeli...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
pozun netleşti .. haftasonuna 43,800 uzun ... dowu falan taktığımız yok .. .. herkese bol şans ..
150 kısa yine......
Annayı dınlemezsem boyle gunumu gorurum işte![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri