abka Nickli Üyeden Alıntı
al;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(CLOSE,BullFear) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
sat;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(BearFear,CLOSE) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
bu sistemi nereden buldum hatırlamıyorum..optimize ettim... 3-4 ayda 28.000 puan bıraktı.
28 ocak--18 mayıs arası 28825 net kar..totalde 188 işlem yapmış...
acaba 2008 in diğer 3 aylıklarında ne bırakmış...veri olmadığından bakamadım...
bu arada işlem miktarı azaltılabiliyor..
bu haliyle 15 dk. grafa koydun mu abi? trade etmeye kalkarsan sermayeni sıfırlaması işten bile değil.
31.000 SHORT demiş 33.350 LONG gacırt -2.350 puan
35.000 LONG demiş 32.600 e düşmüş hala pozu taşıyor v.s.(yürek dayanmaz)
bu sistemin orjinali n=3 değerine sahip.kısa pariyotlarda adamı bitirir.sadece 60 dk. da iş yapar.çok fazla işlem yapıyor v.s.5 dk ile trade etmeye kalkarsan kaymalar yeter zaten.
foruma sazan abi koymuştu.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri