Konsa müsade etmiyorsun dediğin hepsi komple fuhuşçu.Hepsi bakıyor sıra sıra geliyor.Ben bunları napacam ya.Bunlar temiz güzel içen yiyen kişiler olsa neyse.Kim gelirse ona yalaşıyorlar.Bu arada dün kızın birisi geldi.Şimdi burada moda.Bunların abileri JAPONYA.Burada japonum demek ayrı bir havası var.Kızın birisi geldi masama diyor merhaba.Eee iyi güzel.Nasılsın falan.Dedim iyi.Ben seni istiyor sex falan.İyi güzel.Ama ben de para yokki.Garibanın birisiyim dedim.Diyor güzel masaj yaparım.Dedim sen japona benziyorsun.Demesin mi evet japonum.Haa şimdi hapı yuttun.Baktım abi bu başladı bir iki kelime japonca konuştu.Soru soruyorum anlamıyor beni.Ben de ondan daha iyi japonca var.Çaktım davayı.Kız japon değil film yapıyor.Dedim ulan japonca bilmeyen japon mu olur.Git başımdan dedim kaybolll.Dışarıda konuştuk.Pazarlık ediyor.Dedim tozol.Ben niye diskoya gidiyorum.Gerçekten dans etmek için.Tek başıma dans ederim.Amerika falan olsa kabul ederiz kızları da.Burada geleni kovuyorum.Niyet belli çünkü.Para.Ben dans ederken zaten bütün herkes alkış atıyor.Kimisi kadeh tokuşturuyor falan.Bir de başka tarafta kızlar cebimdeki parayı hesap ediyorlar.Ne içiyor ne yiyor diye.Kimisi sigara alsana bana diyor.Ulan babamın oğlumusun sigara alacam sana.Neyse kızın birine ters bi laf ettim.Başka bir kız özbek türkü çıkmasınmı.İstanbulda yaşamış falan.Onla güzelce muhabbet ettik.Bilardo oynadık diskoda.Maalesef o da fuhuşçu.Sabaha kadar dinledim onu.Anısı çok kötü.Allah kimseye vermesin amin.

Alıntı

Yer imleri