sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?
sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?
aha buradan döner, aha şuradan döner derken, aha döndü tamam derken.. akşama kadar short-stop, short-stop bir baktım gün sonunda 1500 puan içeri girmişim..
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ee bu kadar zarardan sonra akıllandın mı derseniz cıııkk akıllanmadım, geceye yine short..
![]()
Vallahi akşam ayakkabı üreticisi patronu Fransız 70 yaşında adam 22 25 yaşlarında THAI kızları nasıl kucağında hoplatıyordu bir görseydin abi AB kalırmı kalmazmı bir kere daha düşünürdün.Bunlar bu sömürüyü oturtmuş.Bir halt olmaz onlara.Bedava pazar bulmuşlar.3tane kızın dokunmadık yerini bırakmadı.Birini bana ver dedim.Kız diyor senin friendmi bu dayı.Dedim öz amcam.Fiyat teklif ediyor.Dedim amcam verir.Amca dedi sonra biz beraber değiliz.Ne vıncıklıyordu varya kızları namussuz it.
full kısa devam......![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri