Bu hafta 42000 altına indirmezler artıkın, rolantiye çekerler, yarın 42000-42500 aralığında kısalar kapanıp uzuna geçilir, Cuma sabahıda buralardan tekrar kısaya geçilir olur biteryataya gireriz artıkın diyorum, saygılar....
Bu hafta 42000 altına indirmezler artıkın, rolantiye çekerler, yarın 42000-42500 aralığında kısalar kapanıp uzuna geçilir, Cuma sabahıda buralardan tekrar kısaya geçilir olur biteryataya gireriz artıkın diyorum, saygılar....
fdji 8550 den 3 kere satış yemiş
bugun ne yapacak acaba
aakidiş 100 puan tornistan yapmıyor amma açgözlüler yaw...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
garan ve isctr de yabancılar pasif alıcı
tüm satışları karşılıyorlar
BJKAS yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu 10.60...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
XU100 34 865 ile yeni yüksek görüldü.
Üstünde kapanırsa 38 000 yolu açılır, altında kapanırsa yurt dışına göre yarın düzeltme gelebilir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Konu fXci tarafından (20.05.09 Saat 15:45 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
way canına patron..stopları çalıştırmasak hayatımızın ilkm MC sinin diyarlarına yaklaşmış olacaktık
Beşiktaş bu hafta son iki günde dört tavan daha çeker, sonra haftasonu Galatasarayıda yendimi aynen haftaya Pazartesi sali 20 lirayı aşan fiyatıyla dudak uçuklatır, almayan pişman, satan binpişman olursaygılar....
ne çok seviyoruz şu aşırı alım bölgesini
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri