Yine faullü yükselmişiz be yaaaa, şimdi buradan haftanın son iki günü 42500-43500 bandında yataylık çok şık olur
bi bakayım dediydim yine dayanamadım shortları fulledim
saygılar....
İki gün karın ağrısı çektirir bunlar, çünkü yurtdışıda şurada iki üç gün ne yapacak belli değilsaygılar....
XU100 de 35.000...psikolojik direnç mi dersiniz jinekolojik mi bilmiyorum.ama adı yeter yafu...kırarlar mı acaba burayı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
long devam![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kardeş benim hürriyet gazetesine benzeyen yanım var mı???
iddaa ya bilem varım,,, ama çok uzun vadeli bir yatırım olur,,,, o yüzden şimdilik uzunlarla vob da devam edelim bakalım
ben iddialıyım 2020 diyorum,,,, tartışmaya açık bir konu değil,, 2020 de açar bakarsın buraya,,,,,,,,,![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri