Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Çok fena günleri şaşırmışım Selçuklu, Allah şaşırtmasın kimseyi, kafa kalmamış hala analiz yapıcam diye uğraşıyorum, en iyisi ben ekrandan uzaklaşayım, cehennemin dibine kadar yolu var bu üçkağıtçıların, bugün piyasayı alsınlar başlarına giysinler
, tatilde bilem kafayı toplayamaz olmuşuz beee, ben en iyisi bu hafta sonu tatile çıkayım, havalar süper ısındı, artık gezip tozmanın tam zamanı diyorum, yaz tatilini erken yapmak adetimdir
....saygılar...
çıkmam gerek.... long devam ... kapanışa görüşrüüz .. bol kazançlar herkese ..
Full short.Selam.
dax 0.30 0.10 a gevsedi vadeli 50 puan dustu
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
ayemfakinfayn makası derim ben buna, eşşoodunları noolcek, kapatıyom artık kapanışa bakarım...saygılar...
sayın cırcır
demekki siz çok iyi beceriyorsunuz
yorumlarınızı yazsanızda faydalansak o zaman
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri