future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde![]()
future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde![]()
575 taze şortları 375 den kapadım..histemli
KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
güzel ayrıştık.
çok fazla olmasa da, belli bir miktar mal bugün longcularına teslim edildi görünüyor.
şimdi sıra fıçırların yeniden kırmızıya dönmesine geldi.
zannımca 42.400 altındaki ilk hedef 42.075tir.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
garantı 50 altına gelmeden shortlamam butun ...p...luk onda donuyor burdan da longlamam flatları açtım suzuluyorum rahat rahat ve huzurlu
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Bizim kayın peder 17 liradan aldığı Fener leri 106 dan sattı geçen seneBence bugün ikinci seans BJKAS ı verirler, elinde olan varsa versin bence. Bi vermeye başlarlarsa taban taban gider. Acaba şuanda piyasa değeri ne oldu ki? Fener 100 üstüne çıktığında dünyanın en pahalı kulubu haline gelmişti...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
2004 de askerlik yaptığımda,elimde 1.10 liradan kozadavetiye vardı...zaten en dibi 0,90 dı..dayanamadım 1.38 den sattım....kozadavetiye 1 yıl içinde 24.000 lirayı gördü...
hissede en hızlı agresif kazanclardan birisini dyhol den 2001 de yaptım..dogan-uzan kavgası vardı..dyhol 0,60 dan 2,50 ye hızlıca uçmuştu..
en hızlı hisseler;garantibnbk,dyhol,tebnk,vakıfbnk...temmuz da (global son dip bekliyorum) 4 üne biraz yatıracagım..
Konu abka tarafından (20.05.09 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri