bugün 8388 kapatır...ertesi gün ise, way canına çıkacak bi durum yokmuş malları kitlemişler bize diyenlerin satışlarıyla 8288 olur..falan faslan
bugün 8388 kapatır...ertesi gün ise, way canına çıkacak bi durum yokmuş malları kitlemişler bize diyenlerin satışlarıyla 8288 olur..falan faslan
sistem olayına devam
sisteminizle mesela %100 kazanmış olmanız için sisteminiizn %100 yapmış olması gerekmez...-%100 yapması da yeterliyani sistem geliştirirken en iyi perf değil en kötü performansı elde etmeye çalışın ve elde edilen sistemin dediği her şeyin tersini yapın (al ve sat manasında)
.
nerden mi esinlendim..bugünkü gibi günü kayıpla kapattığım günlerde, günsonunda kendimle hep şöyle dalga geçerim..vay be bugün ne yaptıysam tersini yapsaymışım bu kadar para kazancaktımdiye
uzay mekiği DISCOVERY gibi gidiyor mübarek
hazır biz LONG ken VOB ta beyle gitse keşke emme nirde bizde o şans
BJKAS...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
DJI için hesaplarımda 8.721-9.025-9.517 seviyeleri öne çıkıyor...
RALLİ yapıyor...bunu daha evvelde çok gördük...5 dk RSI ı soğutup soğutup yukarı çekiyorlar DOW u...
Konu TÜRKOĞLU tarafından (18.05.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
- - - -
f dow 8470 civarı direnci var oradan satış yerse düşen kanalda ilerleme ihtimali var geçerse longlar ihya olur
DJI günlük...
c? etiketli seviyeler anlamlı noktalar özellikle kutu içine aldığım nokta güzel bir nokta.2007 zirvesinden düşüşün 38,2 geri alım seviyesi ve aynı zamanda x dalgasından hemen sonraki a dalgasının 1,618 katı...
gidipte oradan dönerse PES derim...
ayrıca x dalgası olarak düşündüğüm noktada çok anlamlı bir yerde durmuş ilk yükseliş dalgasının 23,6 sı...
valla biz ne yapıyoruz,DOW ve DAX ne yapıyorlar çözemedim.sadece BOĞA projeksiyonu çizdim bi dene.
halihazırdaki en yüksek ile yükseliş bitmişte olabilir.benimkisi sadece beyin storming.
![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (18.05.09 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.
- - - -
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri