BELEŞ SİSTEm MTX den;
MTX de hazır olan sistem formüllerinden biri
AL:Cross(OSCP(8,41,s),0)
SAT :Cross(0,OSCP(8,41,s))
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor
BELEŞ SİSTEm MTX den;
MTX de hazır olan sistem formüllerinden biri
AL:Cross(OSCP(8,41,s),0)
SAT :Cross(0,OSCP(8,41,s))
bu haliyle bile iş görüyor..üzerinde çalışılırsa basit bir kaç değişiklikle bile güzelleşiyor
yarın yanlışlıkla artı açarsa,,, heleki 42200 denemesi yaparsa sabahtan,,,
sanırım gözünün yaşına bakmadan kısalamak lazım,,,,,,,,, 40625 göz kırptı bana deminyarın değişik bir veri gelmezse tabi,,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
fdji ve pariteler için belli bir zaman aralığı var mı??*
ya da ne?**
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
5 hazirana kadar yatay dalgalı yukarı 5 haziran dan sonra full kısa...
böyle bir resim çiziyor olabilirlermi? ne dersiniz? mavi çizginin sağ tarafı senaryodur.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri