Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ANNA sözde büyük portföy emma küccük porföy annayı geccek![]()
SEYYAH bence ANNA Pörtföyü ANNA ziestenim batırıyo..
Hani birara gökan tarz işlemlerimi yazmıştım ya ... küccük portfoyle hep oyle hareket edeyorum![]()
Gokandan farkım ......hep sabit kontrat dönerüm.....Geceye flat kalır...... bol histem emma menamor sistemli histem kullanırım......... bazen 25 pıvan bazen 300 pıvan emma max 300 pıvanı buldumu realize ederim.......... en önemlisi kuccuk portfoye ogleden sonra islem yaparım.![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
gecen hafta ne dedim ne oldu?
endeksde pzts yükselişle açılıp max 41375 i görüp hızlı bir satışla beklediğim ilk desteğe kadar satışlar geldi ve 40050 seviyesi görüldü. benim beklentim ordan tepkinnin 400-500 puanla sınırlı kalıp 39200 lere gerileme olacağı yönündeydi ama tepki sert olunca 41100 yeniden yukarı kırılınca bu düşüncemde gecersiz kalmış oldu. ben kişisel portföyümde 40100 den kısalarımı kapatıp, 40600 den yeniden kısa açmıştım ama 41100 den SL yapıp uzuna geçtim. 41800 den ise yeniden kısalarıma kavuştum.
dow için beklentim nerdeyse 1-1 gerçeklişti . 8393 ün kırılmasıyla 8230 görüldü. hatta cuma dowun tepkisinde max 8394 ü görmeside bence tesadüf değildi.
onsda 920 nin kırılmasıyla gecen hafta max. 935 görüldü.
dolarda 1579 ların görüleceğini söylemiştim ve max 1583 ü gördü.
bu haftaya ilişkin beklentimi ise az sonra vereceğim. ama yeşil isterimşaka. yeşil vermesenizde yayınlayacağım.
Konu matador38 tarafından (17.05.09 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Maymunun telif haklarını hesabıma isterim.Özelden vereyim hesabı selçuklu paşa.
önümüzdeki hafta için piyasa beklentim şöyle:
vob30: 41225-325 bölgesi aşağı geçirlirse 40600 seviyesi görülebilir. dahada aşağıda 39800 seviyesi var.burasının kırılması bizi orta vadeli satış trendine sokar. yukarıda ise 42200 civarı önemini koruyor. 41650 nin üzerine güçlü cıkışda 42200 ler görülebilir. buranın üzerinde 42800 ler görülür.onunda üzerinde zaten 43800 zirvesi var. uzunculara SL 41225, kısacılara SL 41675 DİR. TAKİ BU SEVİEYELER TERS YÖNDE YENİDEN KIRILANA KADAR.
benim kişisel görüşüm hafta başında 40600 ün görüleceğidir. ordan gelecek tepkide 41325 in üzerine cıkamassak 39800 de görülür. buranında kırılması durumnda 37000 lere kademeli bir düşüş gelecektir.kendi portföyümde42200 ün üzerinde sistemim sat verene kadar uzunda kalırım. aksi halde kısada desteklerden al-sat yapmak üzere beklerim.
dow: bizim piyasalardan daha güçsüz duran dowun bu hafta 7888 seviyesine kadar düşmesini bekliyorum.bu düşüncemi yeniden 8500 ün üstüne cıkması bozar ve o zaman 8650 yi kırıp kırmayacağına bakarım.8350 pivot seviyedir.
dolar: 1554 ü aşağı kırarsa 1530 lara geriler. 1580 ni yukarı kırarsa 1631 i görür. ben oyumu yukarı yönde kullanıyorum.
ons-altın: altında bu hafta yukarı yönde hareketin sert olacağını düşünüyorum.ancak geri çekilmeler olursa 911 seviyesi önemli destek olacaktır. kırıırsa 904 son kale olur. sonrasında ise yeniden 8** lere yolculuk başlar. yukarıdaki hedefleri 945,969,986 dır.
herkese bol kazançlı bir hafta dilerim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Gerçekleşirse ben sana maymunu komple vereyim.Full long patron.Ben size bir yorum yapayım.41100 varya bu borsa oranın altına inmeyecek.İnerse 40100 var.İşte 40100 altına inerse kriz mi dersin şelale mi dersin.Yılan mı dersin.Maymun mu dersin ne isterseniz deyin.Kriz geri geldi demektir.İnmeyecez.50 000 yolcusu vob artık bence.O kadar şeyler oluyor dow düşüyor falan.Hala 41600 lerdeyiz.Fazla düşesimiz yok.Mayısta olmayan hareket ileri sarkmaz.Düzeltme ufak kalıyor.Mayısta olmadı ise haziranda düşmez borsa.Çok güzel ralliler geliyor.No kriz yes monkey.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri