15 dklık sistemin getirisi daha iyi olsun diye birtakım düzeltmeler yaptım poz.kapa ,poz aç flat bölümü ilave ettim.Kapanış itibariyle flat kalmış sistem. Poz kapada anatrend yukarıysa aşağı poz kapatıp, poz açda tekrar aşağıdan alma şansı oluyor getiri 2-3 katlanıyor.
B -aşka fikri olan arkadaşlar varsa deneyebilirim .
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
http://www.destekturev.com/ProductsAndServices/VOB.aspx bi de bu var yerli ama komisyonları yazmıyor.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dow için uzun vadeli tercihim bu şekilde.
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
buda ksıa vadeli sayımım
![]()
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
pazartesi nasıl başlarız,tahminler ne yönde ?
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
son gun akşam parıtelerde yaşanan aslında hepımıze bır ders olun
herkesı yukarıya çıkacağını ınandırdılar ve akıbınde parıtede 1.40 lar konuşulmaya başlandı
yukarıya atak bır kaç oyun
sonuç l ıyı çaktılar
dowda çuma gunu vade sonuydu
o yuzden net bır fıkır ıçın çok erken
bence onumuzdekı hafta yatay gıden bır hafta olacak
temcıt pılavı gıbı ımf mız olduğu surece
çok buyuk duşuşler hayal gıbı
bu ay benı en sıkan şey efg nın uzunları
kabak tadı verdı
Konu okansak tarafından (16.05.09 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
efg istanbul ,, = yunanlılar değil mi???,,
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Ben içerden öğrendim domuz gribi geleceğini Türkiyeye.Ondan kaçtım.İnsider.Yurtdışı işlemleri Türk bankalarından yapmayın.Hiç bulaşmayın.Direk komisyonla bitmeniz 1 2 ayı bulur.Adam gibi sektörde 20 yılı bulan geçmişi olan kurumlar bulun.Diyebilirsiniz lehman battı.Ama siz yine de yurtdışındaki bankalarla çalışın.Lehman batma nedeni batmalarını istemeleri.Yoksa başka birşey yok.Oradaki olay servet transferi.Başka nedeni yok.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri