geceye fit-flat...
-175 pıvanla başladım güne emme +850 pıvanla kapatıyorum...
öptüm yanaklarından PY yi![]()
geceye fit-flat...
-175 pıvanla başladım güne emme +850 pıvanla kapatıyorum...
öptüm yanaklarından PY yi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
0 işlem geçen hafta perşembeden kısa devam ... vay anasını 1 hafta olacak poz açalı ... haziran vadede 19000 uzlaşacam ben .. hahahhaha![]()
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
full long devam..maliyet 41.000 oldu..baba sistem al da olduğundan..oğul sistem ,zaten sat da...birazda dow 127 puan eksi,uzun için iken kendime dayanak mı aradım ne...dayanak baba sistem..
Konu abka tarafından (13.05.09 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
Bu borsa düşmez, gece ye en fulunden long,bir de beşiktaşı yenersek daha ne isterum,
hepinize hayırlı akşamlar,
Bugün 42000 üzerinde fullediğim kısalardan iyi götürdümkapanış itibarı ile yani, akşamada Feneri yenersek bugün benim günüm olacak, yarına Allah kerim....
Bu arada full kısalara ellemedim, yarın 40000 altında açılarak bi korku salarlar millete, spot piyasada 41000 altında 40200 e kadar sarkar, Akşamdan yenik fenerleiler dahil uzuncuların hepsi korkar basar shortu oradan uzarız yukarı yaparıznası senaryo ama
...herkese iyi akşamlar...saygılar...
Bu arada akşamki maçta her iki takımada başarılar diliyorum, kupayı biz alırız...Beşiktaş alır diyorum![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri