şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar
şartlı emri iptalde ceza varmı arkadaşlar
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
5 dklık OBO hedefine ulaştı bakalım saatlikte başı şimdi tamamlanmış olan bir OBO yapacaklar mı?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
emir iptaline ceza varmıs ben de odedgımde ogrendım.vobaş a mail attım bana garıp geldı durum netlesınce buraya da yazarım..aracı kurum temıat yetersz dıye emrı ıptal edıo kademeye de bakıorm orda da bı degısıklık yok yanı yazma sılme gıbı bı durum yok otomatık ıptal oluo.ama vob ceza kesıo biri kelek atıyo ama anlamadım
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Sn abka baba sistem ne durumda ?
Sn larossian 15 dak. sistem sata geçti mi ?
Sıralama alfabetiktir...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Emir iyileştirmeye ceza yok iradi yani kendi iptal ettiğiniz ya da temiant yetersizliğindne iptal olan emirlere ceza var detaylar burada: http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/P...ee/2009-87.pdf
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
tamam dogru da,teminat yetersz se emrı zaten aracı kurum dırek ıptal etmıomu vob a gondermeden,ona nasıl ceza kesıo vob?mantıksız deıglmı bu.
bu arada şöle bı kıyas yapıym da ıptaldekı maddeye baglı yorum yaptıgm anlasılmasın,temınat yeterszlgnden 100 kontrata 80 ytl gıbı bıceza kesılms..soledgm bu .yoksa ıslem mıktarının cok ustunde emır ıptalınde cuzzı bı para kesılıo onu bılıorm onda sıkıntı yok
Konu marakes tarafından (13.05.09 Saat 14:22 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
emir iptali konusuna cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri