trend isteriz yaww.nedir bu
trend isteriz yaww.nedir bu
Hazırlanın APS deki değişim hızlandı
s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
40600-40900 bandının ne tarafa kırılacağını bilene benden bir şeker![]()
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Buraya yazılan yazılar, kaptırım danışmanlığı ya da al-kaç tavsiyesi değildir. Tamamen TARTIŞMA ve ÖĞRENME amaçlıdır. Yatırımlarınızı kendi kararlarınız doğrultusunda yapınız. Görüşlerim beni bağlar. Katılıp katılmadığınızı ya da kendi görüşlerinizi lütfen söyleyiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var.
Benim senaryoya göre, gökhan 35000 diyor ama 35000 i göremeden zımbalayacaklar yukarıya, hemde RTE nin IMF nen anlaşamayzı ayakları yaptığına bakıp düşen borsa, IMF in krediyi uygun vermeyi kabul etmesiyle aynen vob tavan tavan 50000 üzeinde alır soluğu diyorum
Gökhancım kusura bakma ama, senin vob daki 35000 beklentine şimdilik katılmıyorum, saygılar...
vay anasını..sistem sata..histem alda
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri