sistem sinyalleri bende şu şekilde 5 dk satta ..... 5dk üstü yıllığa kadar alda .. hahahhahahahha![]()
![]()
![]()
dow bu akşam ters / yüz kapayacak diyorum..
kısa kalıcam gece kesinleşti artık,hatta haftasonuda kısa..
iş bankasının alıp sattığı endeks kontrat miktarı sadece bugün için 100.000i geçti.
şaka gibi...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
GOkhan dan yorum beklıyorum ama sınmış kıs kıs gülüyorrrr
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
EFG doymuyor almaya ya...hala alıyor...ne işkembesi varmış arhadaş...yedi yedi hala yiyor...bunun kusması nasıl olur acaba????????
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kendime ben de inanamadım 43100 gördük vermedim 200 300 400 500 600 700 derken inanıyordum pozisyonuma ve bekledim taa 700 e gitti oha falan oldum.Var bir bit yeniği.Önceki tepe görmeden vermeme kararı aldım.Hiç pozisyon bozmadım.Baktım veriden sonra güzelce yerleştirdiler.450 den long yaptım ama hepsi gerçekleşmedi.Sonra 475 e daha az adet verdiğim için sonra da 450 deki adetler gitti.Ben de az kısa kaldı sonra 375ten hepsini ekledim.Tam 100 e geliyor elim gidiyor gidiyor geliyor.Dedim bu sefer alacam 125 ten longladım.175 ten güzelce yedirdim.Geceye böyle kalacam çok yüksek ihtimal işlem yapmam artık.Momentum azalıyor hacim azalıyor.Yemeyin bunları artık düşerken maliyet düşürcez diye longlayanların sesini çok duyacaz.İki hafta sonra da battık seslerini duyacaz.O yüzden artık long riskli.Geceye kesin shortum.Kimse bozamaz bunu.Nasdaq iki gündür veriyorlar.Düşüşü önceden görüyor.Full shorttttttttttt.Bugünkü kar da çift haneli oldu.Baskı var vobta.Öyle bakmayın farkın azaldığına gel gel bunlar.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (07.05.09 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.
43100 son bu delik deşik olacak birazdan.Delecekler orayı.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri