Anna ziestenim
hala su yüzeyinde eşek sıphası ziestenim
Seyyah baksana suya atılmış daş gibi sekiyor
![]()
Konu fXci tarafından (04.05.09 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Öyle yapmazsanız 2000 puan kardan 5000 6000 puan zarar edersiniz.Her yöne alışamazsınız.Bağımlı olursunuz aynı yöne.Bu da ilerde poz da inat getirir.Ben 3 gunde 20 milyon dolar kazanacakmışım forexte.10 milyar içerde bitirdim 15 günde bitti para.Tabiki poz da inatlaşarak.Ama kısmet bu işler.Eğer onu kaybetmese idim vobta 1e 10 yapamayacaktım bu ay.Herşey nasip.USDJPY de stopumu tam çalıştırdı oradan döndü.O dönmese çok ciddi para kazanacaktım.98 den 94 e düşmüştü iki gün içinde.Kısmet bu işler.
Tek sorunum var abi şu anda.Para çok büyüdü.Adetlerim pasifte kalıyor.Tahmin edeceğinizden çok çok büyük adet.O yüzden para atmam lazım dışarı.Hem shorttan longa dönerken adet iki katı oluyor.Çare bulmam lazım.Bu arada ben 125 ten shortlayınca 050 gördük bozmadım.O poz 450 ye kadar gitti.Borsa bu nasip.Ama durmak yok.Önemli olan artıda kapamak günü.50 lira bile olsa.Ben perşemde günü 39375 longladım en dipten 39100 den shortladım.Orada maliyet 500 puan girdi.Ama acısını aldım bugün.O yüzden zararı kabullenmek lazım.O shortta inatlaşsam bitmem sadece 5 6 saati buluyordu.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Benim yazdıkların ortalama, genel olarak söylenebilecek şeyler. Herkesin yapısı, psikolojisi farklıdır. Aynı yapı psikoloji ile bile farklı boyutlrda portföy yönetiminde farklı hareket edilebilir. 40-50 tane kontratı olan biri hızlı hareket edip sürekli pozisyon değiştirebilirken 300 kontratı olan için bu daha zordur. En güzeli herkesin kendi yapısına uygun bir taktik geliştirip devam etmesi. Senin farklı bir stratejin var ve özgün olmak iyi bir yaklaşımdır.
3 yıldır yarıyor.5İnci yılda yarıyormu size 5.yıla gelince haber ederim.İşler ise taktik foruma yemek ısmarlarız.İşlemezse ben zaten bitmiş vaziyette orada burada çalışıp hayatımı kazanmaya bakarım.Foruma da yazarım.Aslında emin olun çevremde bitip sıfırlanmam için çok dua edip kıskanç insanlar var ama onlara inat Allah daha da çok yükseltiyor.Onlar devam etsinler ben de devam ediyorum.Şımarmamayı öğrensin ilk para kazanan vobta.Burada yazılarla kimsenin ne halt olduğu anlaşılmaz.Yaşayıp görmek lazım.Kafa fazla ütülememek lazım.Sıfırlanınca söz yazacam.Çok mutlu olacak insan var.Deli oluyorlar.Okuyorum gözlerinden ama o gözler mahkum şimdilik sükutü hayale.Byeee.
Portföy büyüdükçe kontrol etmek kolay olmadığını biliyorum. Bu yüzden farklı çözümler bulmak mümkün.. Portföyü 2 ye yada 3 e bölmek gibi.. Bir kısmı orta vadeli olur.. Sadece akşam karar verirsin, ve ayda en fazla 2 kez poz değiştirirsin.. Bir kısmı ile sadece günde 1 kez işlem yaparsın.. Diğer kısmı ile şimdiki gibi bir yöntemle hareket edersin..
Haci para batıyorsa gönder bana ayıpsın yurt dışında usdjpy demi aldılar ifadeni basalyım mahallelerini pehh.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri