Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Haziran vadeli endeks 30 kontratlarında 30 dakikalık grafiğe göre bir düzeltme içizndeyiz, sanırım burada daha evvelde bahsettiğimiz gibi, Pazartesi günleri genelde böyle uyuz oluyor, işte bu uyuz hareketler düzeltme yada yataylık olur bilemeyiz artık, ama sonuçta bugünkü vobda oluşan fiyat hareketi garipliğinin sebebi bu olsa gerek, düzeltme içindeyiz, yada düşüş başladı, artık orasını ilerleyen günlerde görebileceğiz diyorum...saygılar
![]()
Konu bull market tarafından (04.05.09 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
bence ekonominin ve bankaların tek elde toplanması imf ile yürütülen görüşmelerin bir sonucu ve imf nin istediği bir planlama, buda imf ile yürütülen görüşmelerin oldukça olumlu sonuçlanabileceği işareti verior diye düşünüyorum...
Çok Uzman
Çok Uzman
apsdeg. +23.000 ..sert kırılma olacak..ama hangi yöne?
aklıma 8 nisanda 34.400'den 38.400'e kadar tek tuş çizen denyomat geldi.
bi de adamla dalga geçiyoduk peeh.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Aynı grafiğin 60 dakikalığınıda buraya atayımda, kırılma ne yöne olabilir bir fikir olsunsaygılar..
![]()
Eeeee, ne diyosunuz? uzunda kalmak faydalımı değilmi?![]()
ANNA ZIESTENIMM
cORT SİNYAL GELSEDE UYMAYCAM muhtemelen şaka yapıyodur
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri