ben de nakit giriyorum geceye..hyrlısı artık
ben de nakit giriyorum geceye..hyrlısı artık
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
iyi tatiller ..
gece kısa... fdow uyumsuz olma ihtimali var.. saatlik... o yüzden kısa...
kaç gecedir çarpılmıyorduk....
sıramız gelmiş olabilir.......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
iyi tatiller..hepinize sevgiler saygılar..paylaşımını eksik etmeyen herkese gönülden teşekkürler..![]()
hsonuna 36.625 LONG devam...bindik bi alamete gidiyoruk kıyamete misali devam ediyoruz bakalım...
nereye kadar alırlar nerden basarlar onların sorunu...dönerse aşağı SHORT larım aynen...meinen...keinen...
hayırlısı bakalım....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Geceye en son short kapatıp 575 ten dolara bulaştım.1612 den don atlet gömlek ne var ne yok dolar longum.Hadi iyi tatiller.Ard arda 13.iş günü kazanç devam.Nisan ayı 35000 puana yaklaştı kar.Bereket versin.Dow ya 8250 yada 7600 olacak.Ortası yok.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (24.04.09 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.
haftasonu riski bana fazla gelir..23 nisan da tatil güya bı ona bı buna bakmaktan telef oldum..vrsn bıraz da yukrı gıtsn sız kazanın ben de yukrdn poz acarım gerekırse ...kısmetten otesı olmaz nası olsa
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri