€/capon yeni çok şık bir hareket sonrası realize yazmıştım ki, pull back'e gelmiş.
again fing fang long!
çılgın ve güzel kız seniiiii.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bunun adı gelene geçene yerlestirme formasyonu.Full short devam.Dowun 40 puanı buhar oldu.Gece de short.
dışarıyı aldıkça bizde mal cıkıyolar. ksıa iin son fırsat
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
fdaxın tobosu mefta...
güncel tobo daxın.....15 dakikalık..... he heeeee heeeeee
bende niye hep gönlüm uzundan yana diyordum...
yaşasın ralliiii....
Konu mbm tarafından (22.04.09 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
yön duygumu kaybettim bugun kestirmek guc pozsyonu
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
36500 de birilerinin karın ağrısımı vardır nedir?
ralli malli yok dağılın
nefis obo var vadelide, ayrıca ellerini çok belli ettiler, dün vadeliyi tutarken aps azalıyordu yada artmıyordu, bugün aps şu son günlere rağmen deli arttı makasta iyi eksi(hoş takas ve makasa inanmam) sistemime güveniyorum kısa devam![]()
Konu traderx tarafından (22.04.09 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri