uzun devammmmmm.. sıfır işlem....
dökülün dökülün....![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
uzun devam 0 işlem .. uzlaşacam .. vay anasını hahahahahhha![]()
abi yaz illa ki ya, ben zaten kendi noktalarıma gelmeden işlem yapmam. ama kaçıyo işte bazen böyle malum işyerinde herşeyi takip etmek zor oluyo.
ben de forumda çekine çekine yazıyorum, kimsenin bakmadığı şeylerle uğraşıyorum diye. hatta bi ara yazmasam mı parite işlemlerini dediydim de sonradan belki birinin beyninde şimşek çaktırırız diye yazıyorum öylesine belki takip eden bile yoktur.
sen yaz illa ki. benim imzam boşuna böyle değil.
gitmiş güzelim kız vay bea. keyfim kaçtı walla resmen.
msn'e ekleyelim hatta iiyçadır senin için sakıncası yoksa.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bir de şöyle bakabiliriz.Heryer daha yüksekte epey.Biz eksi oluyoruz.Bunlar düşündürücü.Adam gibi alış baskısı varsa eğer uçurmaları lazım.O da zor görünüyor.
Kısayım huzursuzum 15 dk lıklara ters uzun olduğumuzda dow işi bozuyor kısalarımı yukarı 700 stop koydum giderse öğlenden sonraya kadar işlem yasak 15 liğin yönünde hareket etcem
sen yenisin galiba
Jerfin, rahat edebilirsin. kapattım kısaları.
şaka bi yana, gerdiler biraz beni...huylandım...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Jerfin we love you.hihihihihihihi.
Evet netleşiyor yön.Full shrot devam.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri