AYUlar çıksın meydane..
AYUlar çıksın meydane..
Long devam az kaldı short olmama.
valla bunlarla bu fiyatlardan mücadele etmeme kararı aldım, vade sonu gelmiş,
38-35 arası no trade bölgemdir, kalanlara başarılar dilerim, haziran vade de görüşmek üzere.
neely bile sıyırmıştır kafayı, iki-üç gün önce 750 sp hedefti şimdi 900 -950 olabilir demiş, yarın gene değişir analizi muhtemelen![]()
Bir daha 500 görürse vob düşeriz.Ama görmeyecek bence.
Full shortttt.......Döksünler beni bakalım.
vay anasını €/capon yeni çok fena kaçmış bea... lem nasıl farketmedim ben o güzel kızı... bugünün yıldızı olmaya adaymış beeee!
peeeeeh!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
vade sonu gelmiş +10.800 APSD sıyırmış bunlar yaa...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
36.600 short.
Jerfin, kork benden.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sayın gökhan fındık, longta çık ısrarcıydınız şorta geçmenizin teknik bir nedeni varmı ?
Short olma nedenim biraz da dow artarken nikkei çok kötü.650 700 civarından geri longlarım.500 ü görünce shortlayacaktım da.Nasılsa görür diye bastm full shortu.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri