Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
okuyucu sayısı tavan yapmış 140 kişi...
vıy vıy vıy vıy...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Seyyah ANNA yı öpemedik gene yuaw yine kaçtı gız cavız![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
bakmayın tuttuklarına 950 de, en fazla 37000 e kadar gider, birazdan çakmaya başlayacaklar kolaymı günlerdir bütün ayılar inlerinde bugünü bekliyorlardı![]()
saat 11:30 çevrimi aşağı yönlü devam ediyor![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Evet, sn mbm nin bahsettiği 36500 kademesini alışlarla doldurmuşlar bekleşiyolar orada![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri