grafik için teşekkürler syn queen..teşekkürüm yok suyunu çekmiş yine,burdan deklare ediyorum teşekkür etme istegimi..
grafik için teşekkürler syn queen..teşekkürüm yok suyunu çekmiş yine,burdan deklare ediyorum teşekkür etme istegimi..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
valla şu son günlerde kim kime uyoyor hiç belli değil.
Her şey ters düz yukarı aşağı bir şekilde çalıştı.
Vade sonunu bak unuttum bu ara borsaya ağırlık vermiştim.
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
reklamdaki plus 500 dow dax sitesi hakkında guvenirlilik acısından bilgisi olan arkadas varsa
yardımcı olursa memnun olurum
FDJI her yere ayar veriyor
hayırlı geceler..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Herkese sevgiler Girneden.Ben de kendimi bir anda buldum burada bilmiyorum neden geldim.Bizimkilerin ayağına geldim.Bu arada rum bölümünü gördüm.Adamların kısmı heryer ışık cıvıl cıvıl.Adanın kuzeyı parasızlıktan karanlığa bürünmüş.Paraları da zaten bizim sizin vergilerden geliyor.Kuzey tam ortaçağ gibi ışıksız.Güney avrupa şehri gibi.Ben işime bakarım.İnterneti ayarladım.Paraya gerek yok.Modemde güvenlik duvarı yok.Laptop prizi işliyor elektrik çalışıyor.Başka sorun yok şimdilik.Uçak İstanbuldan 1.5 saat geç kalktı.Hayırlı geceler.Full short.Mayısta düşecez.Vade sonunu bir halletsinler.Kesinlikle longlar ciddi şekilde.Vade sonu iyi hareket olacak.Ama 1 mayısta başlayacak dönüş.Direksiyonlar sağda.Ada komple İngiliz hegemonyasında.Karşımda da ingilizler muhabbet ediyor şu anda.
hayırlı geceler
FDJI her yere ayar veriyor
kucaktasın PY...
HİSTEM/profiterol...15 dk...
24.12.2008-13.04.2009 arası test sonucu aşağıda...son 3 günü test edemedim alık MS algılamıyor 3.000 pıvan kadar daha karı var 14-16 nisan arası.bınıda eklersek 4 ayda 30.500 pıvan NET getirisi var...aylık ortalama 7.500 pıvan ediyor...daha mükemmeline sahip arkadaşlar vardır mıtlaka.bişey demiyoruz.fekat bırakın aylık 7.500 pıvanı düzenli 4.000 pıvan bile dehşet bir getiri yapar yılda.
5 min çok hızlı benim için 60 min. de çin işkencesi kimi...bu iyi 15 min ben sağdan sağdan giderim bununla...hem 15 min ile geceye poz taşınabilir.çoğunlukla yönü doğru biliyor çünkü...
Sazan ağbey,Asti,Larossian,fXci fikir verin iş yapar mı bı sistem? uyacağım bına ben histemle trade etmeye devam edersem genç yaşımda ihtiyar olacağım...
asti bizimde sistemli olmamız lazım yoksa gurda guşa yem olabilirik.ama sistemli olursak gurt biz oluruk kuşta PY
![]()
Konu TÜRKOĞLU tarafından (17.04.09 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Günaydın,
17 Nisan Cuma Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
EUR Dış Ticaret Dengesi (Şub) 12:00 -€5,0Mlyr -€10,5Mlyr Orta
EUR Dış Ticaret Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (Şub) 12:00 -€3,5Mlyr -€5,5Mlyr Düşük
EUR İnşaat Üretimi (Mevsimsellikten Arındırılmış) (a/a) (Şub) 12:00 %1,3 Orta
EUR İnşaat Üretimi (y/y) (Şub) 12:00 -%9,1 Orta
EUR Cari İşlemler Dengesi (Şub) 12:00 -€724,8Mlyn Düşük
USD Fed-Hoenig'in Fed Konferansındaki Konuşması (Washington) 15:30 Düşük
USD Michigan Üniversitesi Güven Endeksi (Nis) 17:00 58,2 57,3 Yüksek
USD Fed-Bernanke'nin Fed Konferasındaki Konuşması (Washington) 19:30 Yüksek
Bazı bilançolar
Citigroup Inc. (C) -0.24$ (Açılış Öncesi)
General Electric (GE) 0.21$ (Açılış Öncesi)
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri