Hep soruyorum kendime acaba diyorum ben de bir bu rakamlardan oluşan sistemlerden kendime yapsam nasıl olabilirdi durum.Ama ben sisteme en çok sanırım 5 dakika uyarım.Bir kere vobtrader sisteme taktı da taktı kafayı.Hep kazanıyor ne yaparsa hep doğru biliyor sistem.Birgün beyninde borsanın artacağı banko fikri oluşmuş ama sistem bir türlü al vermiyor deli oluyor.Satarım anasını sisteminin falan deyip full longu yapıştırmasın mı.Ondan sonra borsa uçuyor sistem daha da üstlerden al veriyor.Ama o sisteme sonra yine uyuyor sonra yine uymuyor.Anladığım sistem her zaman histeme mahkum.Çünkü insan duygularını katmadan borsa oynayamaz.Bu kesin ve nettir.Bugün gözümün önünde 36775 ten longlayıp stop yapmayan ve geceye de long girmiş arkadaşım var.

Alıntı

Sizlersiz yapamıyorum.Bu arada ben veri gelmeden önce 36600 den longtum.İki kere gittik ya 36800 lere ikisinde de longtum döndük.En son veri gelince dağıldığımızda 36625ten ilk benim emir gitti shortladım.475 lerde başka işlem yaptım.En son 36500 den short yaptım bıraktım.500 puan aralıkta sadece gelen teminatla yeni short ekledim.Gece de long bakalım.Bu gece dönüş günü yada uçuş günü olacak.

Yer imleri