Uçak bileti bulamadım.Sizlersiz yapamıyorum.Bu arada ben veri gelmeden önce 36600 den longtum.İki kere gittik ya 36800 lere ikisinde de longtum döndük.En son veri gelince dağıldığımızda 36625ten ilk benim emir gitti shortladım.475 lerde başka işlem yaptım.En son 36500 den short yaptım bıraktım.500 puan aralıkta sadece gelen teminatla yeni short ekledim.Gece de long bakalım.Bu gece dönüş günü yada uçuş günü olacak.
Konu GOKHANFINDIK tarafından (14.04.09 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
33200 den alanlar trendi bekleyenler oldu ise 2400 puan aldılar.Ben de 1 haftada 17000 puan almışım.Alsatın gözünü seveyim.
şubat mart ta sıfır çektim de.....
sonra bir haftada 17 bin.......
vay be.........
sataşma oldugu için böyle yazdım.....sn moderatörler.....
herkes kendi işine bakmıyor...17 bin puanın ? keyfini sürmüyor millete güya laf atıyor.....
yedik bizde.......
Konu mbm tarafından (14.04.09 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri