benimki saglam enorton
benimki saglam enorton
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
bu Enorton un anlamı nedir...güççükkene biz Uçan KAZ diye bi çizgi film var idi..c.tesi sabahları saati kurardık 8 de başladığı için, yetişmek için..Ordaki şirin KAZ ın adı norton du..o hep gelir aklıma..sonrada norton anti-virüs.... e-norton??? eeee be norton nedir şunun anlamı![]()
Herkese günaydın bol kazançlar.
enorton=edward norton asti avatarındaki aktörün adı güzel filmleri vardı.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
5 dk.lık sistemim sat verdi bende kısaldım ki...![]()
portföyü yarıya böldüm... yarısıyla kendi eski histemlerimleharaket edeceğim, yarısıyla ise birebir mekanik sisteme uyarak... bakalım hangisinin getirisi yüksek olacak... yada ben ne kadar birebir sisteme riayet edebileceğim..
![]()
valla haklısın ne diyim...bir de longdan para kazansam ne olur beaa..hep şort hep şort...ama seninde dikkatini çekiyim bi hususa..30000 larda çatır çatır kısa yapan jerfini veya birini, seni beni onu bunu, 36000 larda hala long derken görürsem tırsarım...
tikkatli ol yaniii
Konu Astatin tarafından (13.04.09 Saat 09:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri