Sayfa 5390/13018 İlkİlk ... 439048905290534053805388538953905391539254005440549058906390 ... SonSon
156216 sonuçtan 64.669 ile 64.680 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    NewYork
    Teşekkür Teşekkür 
    424
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    267
    Toplam Teşekkür
    141 Yazısı Teşekkür aldı

internet de sorun var galiba tüm yazdıklarım gitti.
    Gelde aynı duyguları bir daha hisset..
    Neyse Gokhan,
    diyeceklerim suydu:
    Bence biraz agresifsin bunu biraz azalt.ikide bir posizyon değiştiripde
    bize bildirme şahsen benim kafam karışıyor ve yanlış algılamaya başlıyorum
    kararlarımı sorgulamaya başlıyorum..
    ben bir posizyon alıp belli bir stop lossa kadar izin veriyorum..
    ama sen ikide bir posizyon değiştirince benim kafam karışıyor...
    Bence biraz daha dikkat et nacizane bir abi kardeş nasihati de buna
    Saygılar...
    Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...

Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..

2. The Following User Says Thank You to activex31 For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

bugün akşam üzeri bir haber okudum.geri sayfalara yapıştırıldı forumada sanırım.hükümet IMF den 40 milyar USD falan almaya sıcak bakmıyormuş v.s. diye bir içeriği vardı.daha az bir kredi kullanmayı düşünüyorumuş falan filan yazıyordu.

bu haber kaçta düştü veri sağlayıcılara?piyasa kapandıktan sonra mı geldi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

Yer
    NewYork
    Teşekkür Teşekkür 
    424
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    267
    Toplam Teşekkür
    141 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün akşam üzeri bir haber okudum.geri sayfalara yapıştırıldı forumada sanırım.hükümet IMF den 40 milyar USD falan almaya sıcak bakmıyormuş v.s. diye bir içeriği vardı.daha az bir kredi kullanmayı düşünüyorumuş falan filan yazıyordu.

bu haber kaçta düştü veri sağlayıcılara?piyasa kapandıktan sonra mı geldi?
    hükümetden oyle bir şey diyen olmadı sanırsam yanılıyorda olabilirim..
    Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...

Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    581
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    572
    Toplam Teşekkür
    314 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı activex31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hükümetden oyle bir şey diyen olmadı sanırsam yanılıyorda olabilirim..
    bende okudum.vardı öyle bişey..

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Teksaslının forumunda da yazıldı.Mayıs gibi anlaşabiliriz diye bir haber.Seans sonrası değil seans içinde geldi bu.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GÖKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende seni seviyorum diye yazacaktım.Ama küsüyorum bak sana.Tam iki gün önce forumda 3 bayan var nunu catedral jerfin.Jerfin seni sevmeye başlıyorum diyecektim.Boğazıma tıkadın.
    forumda tarama yapsan bayanlar 3 den fazladır kesin... hem sen neden borsacı bayanları sevmiyorsun ki...

8. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GÖKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yapıyım apla ne olur beni de kutsa mı diyim?Hayatında açlık nedir görmemiş şehir sosyetelerinin altında mı kalıyım?Onlara azıcık kafa tutunca hemen yıldırma politikası uyguluyorlar.SerenI ile evlilermiş bizi kac ay burada uyuttular.Birbirlerine teşekkür yarışı uyguluyorlardı.Kimseye zararı olmayan astatine bile kadın kadırgalı aysel gibi heyytt buranın ağası benim ben ne dersem o olur dedi.Hakaret etti.Astatinin yerinde olsam ben onda ne ana ne avrat bırakırdım.O adam da iyi sabır varmış.Güzellikle alttan aldı.Çok taktir ediyorum onu o noktada..
    1- Ciddi misin sen yaww..demek öyleymiş..hiç güleceğim yoktu Ayrıca ben kendi adıma uyumuş sayılmam. Onlara biri ve onun sponsoru diyordum..sponsorlukdan daha ileriymiş olay demek.

2- Öyle olduğuna emin misin en azından birilerinin planlarına zararım olmuştur

3- Küfür etmemek eşit değildir alttan almak Bence doğru seçilmiş düzgün kelimelerden daha güçlü bir silah yoktur.
    Konu Astatin tarafından (11.04.09 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.

10. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

neden çıkıyoruzu beynimize kabul ettirmemiz için bize bir hikaye lazımdı, şu an imf herkesin inandığı, halbuki kasım 2008 dibinden itibaren sensex grafiğini açıp imkb ile karşılaştıranın göreceği tek şey vardır, global hareket. şubat vade sonunu herkes hatırlar efg nin gene yüklü uzunu vardı ve vadenin son günleri uzlaşmaya kalarak mecburen yüklü zararla kapattı uzunlarını ama aynı anda nisan vadede uzun açmıştı, efg nin bildiği bizim bilmediğimiz neydi o dönemde diye düşünen oldu mu hiç, o dönem ki gm in aig nin citinin vs. battığına kesin gözüyle bakılıyordu, bunlara rağmen uzunları artırdı artırdı artırdı şu an nisan vade de 100 000 civarı net uzunla bekliyor, bildiğim şudur imf anlaşması olursa para geldi diye gaz verirler, imf anlaşması olmazsa ihtiyacımız yokmuş diye gaz verirler, gelen para 25 milyar ise ihtiyaç 18 di süper derler, gelen para 40 ise imf değerimizi anladı diye gaz verirler, kriz bitti yahu diyenlerde gani nasılsa, biz bunlarla oyalanırken global sermaye düşüşe oynama kararı alıverir, önce poazlar alınır ardından salarlar yeni haberleri piyasaya önce kar realizasyonu deriz, sonra şurdan döner burdan dönmez var gene bi bildikleri muhabbeti başlar. bu durum sadece bize mahsus değil bakınız dow jones uptick kuralı meselesi, yahu siz düşüşe oynuyorsanız 1 kademe üstten satsan ne olur 1 kademe alttan satsan ne olur. sözün özü bebelere masal borsacıya hikaye lazımdır.

12. The Following 6 Users Say Thank You to mozkan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- Ciddi misin sen yaww..demek öyleymiş..hiç güleceğim yoktu

2- Öyle olduğuna emin misin en azından birilerinin planlarına zararım olmuştur

3- Küfür etmemek eşit değildir alttan almak Bence doğru seçilmiş düzgün kelimelerden daha güçlü bir silah yoktur.
    Eminim evet öyleler.Geceleri poker de oynuyorlarmış.Hayat başka akıyor anlaşılan oralarda.Ee bizi aracı kurumdan kulağımızdan tutup dışarı arabaya aldıracak güçteler.Şimdi daha iyi anlaşılıyor.Money talks.Ayrı dünyalarda yaşıyoruz.Aman bize ne ya herkes hayatına baksın.Biz büyüdük de kirlendi dünya.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda tarama yapsan bayanlar 3 den fazladır kesin... hem sen neden borsacı bayanları sevmiyorsun ki...
    Yok 3ü yeter.3ü ile zor uğraşıyorum.Ne olur 5 e 10 a çıkmayın.Neyse yatın artık yavf.Ne bu cumartesi vob mob.Vob uçmaz banko değil.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

ya kapatın bu konuyu arkadaşlar... ne yani karı-koca ikisi de borsacı ise aynı foruma giremezler mi... hangi biriniz eşinize forumda birileri lafla saldırsa arkasında durmaz ki.. siz laf söyletir miydiniz elbette savunursunuz da, teşekkür de edersiniz.. çok ayıp ediyorsunuz...

16. The Following 2 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kapatın bu konuyu arkadaşlar... ne yani karı-koca ikisi de borsacı ise aynı foruma giremezler mi... hangi biriniz eşinize forumda birileri lafla saldırsa arkasında durmaz ki.. siz laf söyletir miydiniz elbette savunursunuz da, teşekkür de edersiniz.. çok ayıp ediyorsunuz...
    bu anlama gelecek hiç bir şey denilmemiş önceki mesajlarda..bence sen biraz dramatize ettin konuyu..eski hikayeleri deşmenin bir anlamı yok bence..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)