Sayfa 5292/13018 İlkİlk ... 429247925192524252825290529152925293529453025342539257926292 ... SonSon
156216 sonuçtan 63.493 ile 63.504 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Bizim kurum euroline ve matriksle çalışıyor.Ben matriks kullanıyorum.Euroline istiyim onu da yedek açmak zorundalar.Ama gerek yok.Renklere alışmak lazım.

Teşekkür Teşekkür 
    25
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10
    Toplam Teşekkür
    6 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..

Yer
    YeReleRden
    Teşekkür Teşekkür 
    11.723
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    17.107
    Toplam Teşekkür
    4.538 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GÖKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim kurum euroline ve matriksle çalışıyor.Ben matriks kullanıyorum.Euroline istiyim onu da yedek açmak zorundalar.Ama gerek yok.Renklere alışmak lazım.
    evet alıjkanlık onemli.

matrikzte sayfa düzenini degiştirdiğimde 1-2 hafta işlem yapamam.kendümü güvende hizzetmeliyim
    Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin

4. The Following User Says Thank You to fXci For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Tahminim dow artacak 7860 lara bizi 33350 lere çekecekler.Herşey yerine oturacak yine.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı trinity Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yaklaşık 2 aydır takip ediorum siteyi..amacım pazarlama yapmak filan diil ama konu açılınca söylemeden edemedim.vob da aracı kurumuyla ilgili sorun yaşayanlara yardımcı olabilirim..bir aracı kurumda yatırım uzmanıyım ben de..
    Buyur abi ne komisyon alalım?İhtiyaç var ucuz komisyon ve iyi sisteme?

7. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Hazır Uzman yakalamışken Geceye Nasıl girelim (sakıjn EFG denım deme ) batırdı benı )

Teşekkür Teşekkür 
    1.405
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.394
    Toplam Teşekkür
    771 Yazısı Teşekkür aldı

yokya soygunculuk resmen, artık mkk denen kurum var, merak etmeyin paranızın hesabı bundan 10-20 sene öncki gibi kurumun helvacı kağıdında tutulmuyor, mkk herşeyi gözetliyor.

ayrıca endeks 20 kontrat dönüyordum günde en az 3-4 tur olmak üzere artık siz hesap edin.

benim piyasalarda devamlılığım olmadığı için artık pek umursamıyorum, ama bence sankoyu tercih edin en güzeli orası, nedenmi 2 sene önce sistemleri yarım saat kadar kesilmişti, ve ben emir iletememiştim, temsilcim bana dediki,

kaçtan işlem yapmak istiyordunuz kaçtan yaptınız, söyleyin biz hesabınıza geçelim dedi,

600-700 lira hesabıma yatırdılar 1 gün sonra, böyle bir müşteri memnuyeti varmı? yok.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı SaNCaKTaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hazır Uzman yakalamışken Geceye Nasıl girelim (sakıjn EFG denım deme ) batırdı benı )
    Sizi efg değil kendi nefsiniz batırmıştır ancak.

11. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

en iyi aracı kurum ,başta en düşük komisyonu verendir...
    yok efendim ,biz güveniliriz vs. bunlar soymaya kılıf...sanko securiti bana yeter..nede olsa komisyonu ilk kıran sankoydu.. düşüş trendinin fitilini sanko ateşledi..helal..elini taşın altına koydu...
    Konu abka tarafından (07.04.09 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.

13. The Following 3 Users Say Thank You to abka For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.062
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.220
    Toplam Teşekkür
    542 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GÖKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi efg değil kendi nefsiniz batırmıştır ancak.
    agrasif alımları ıle stop lost larıma denk gelıyor ondan sonrası malum iyi bir yatırım uzmanına ihitiyacım var ciddi
    Konu SaNCaKTaR tarafından (07.04.09 Saat 16:24 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı traderx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yokya soygunculuk resmen, artık mkk denen kurum var, merak etmeyin paranızın hesabı bundan 10-20 sene öncki gibi kurumun helvacı kağıdında tutulmuyor, mkk herşeyi gözetliyor.

ayrıca endeks 20 kontrat dönüyordum günde en az 3-4 tur olmak üzere artık siz hesap edin.

benim piyasalarda devamlılığım olmadığı için artık pek umursamıyorum, ama bence sankoyu tercih edin en güzeli orası, nedenmi 2 sene önce sistemleri yarım saat kadar kesilmişti, ve ben emir iletememiştim, temsilcim bana dediki,

kaçtan işlem yapmak istiyordunuz kaçtan yaptınız, söyleyin biz hesabınıza geçelim dedi,

600-700 lira hesabıma yatırdılar 1 gün sonra, böyle bir müşteri memnuyeti varmı? yok.
    Sanko baba kurumdur ama aynı 2 yıl önce beni de günde 100 işlem yapanla aynı kefeye koydu.1 ytl prensibimizi bozamayız dediler.Hayırlı işler dedim çektim geldim başka kuruma.Herkese aynı muamele yapmayacaksın.Ama artık düzeldiler.Sistemlerde de donma devam ediyormuş arada o da ayrı konu.Bana ozaman 1 ytl sudan ucuz indiremeyiz demişlerdi.Şimdi esas 0.28 kuruş sudan ucuz oldu.1 ytl nin 4 te biri nerdeyse.Bu işler öyle herkese 1 lira değişmez demekle olmaz.Ama bulunduğum kurumdan çıkayım ilk gideceğim kurum sankodur.Severim çalışanlarını herkesi.Ozaman çalışırken de forexe gözlerim alışmıştı.Şimdi matrikse.Sanko 1 ytl ye indirerek komisyonu vobta en büyük kıyağı ky lere ve herkese yapmıştır bu çok anlamlıdır.6 liraya enayi olduğumuzu hissettirdi bazı namussuzlar.Bizi adam yerine koymadılar.Kendimizdeki potansiyeli komisyon ucuzlayınca anladık.Bu arada şu anda bulunduğum yerde daha çok adet olarak işlem yaptım sankoya göre ama esas parayı sanko kazandı bulunduğum yer onun yarısı kadar ancak kazanmıştır.Saygılar borsa düşer.

16. The Following User Says Thank You to GOKHANFINDIK For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Sorunum yok ama düşük komisyon ve matriks istiyorum. Benim kurum komisyonu indirmekte biraz nazlanıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)