Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ato online günlük yorumudan
Pardon ata yatırım
Bir haftada aldığını 1 günde vermek kötü bir duygu![]()
[
Geçtigimiz haftayı yurtdısı piyasalardaki olumlu havanın da etkisiyle 1,875 puanlık yükselisle
32,175 seviyesinden kapatan nisan vadeli Endeks 30 sözlesmesi, bu haftaya sert bir düsüsle
31,200/400 civarından basladı. Teknik olara baktıgımızda son 3 haftadaki yükselisin ardından
ilk kademede 30,950 seviyesine kadar bir geri çekilme olabilir. Sözlesmenin bu seviyede
destek bulma çabası sonuç vermezse 30,450 seviyesine kadar hızlı bir geri çekilme daha
gerçeklesebilir. Bu seviyenin altında ise 29,900/30,000 aralıgı daha güçlü destek noktası
olarak görülmektedir. Yukarı yönlü hareketlerde ise ilk direnç noktası 31,600 seviyesinde
iken, yukarı yönlü hareketlerin yeniden kuvvetlenebilmesi için 32,200 seviyesinin üzerinde
saatlik kapanıslara ihtiyaç duyulacaktır. 32,200 seviyesinin asılması durumunda 33,200’e
akadr oalcak bin puanık bir hareketin önü açılabilir. Fakat böyle bir yükselis için içeride ya da
dısarıda yeni bir gelismeye ihtiyaç duyulacaktır
herkese sln nisan vade usd kac suan?
simdiden tesekkurler
long olan var mı
sanki tepki zamanı geldi gibi
forum pek bi sessiz bugün.niyekine?
geçmiş olsun. bu duyguyu en iyi bilen kişilerden olarak bu işin bir tahteravalli olduğunu unutmayın derim. sıkmayın canınızı. fırsat kaçar ama fırsat bitmez.
gün oluuuur, devran döner...
bana en çok koyan, 100 kontrat işlem yaparak terste kaldığımda, yeni işlemi 80 kontratla yapmak zorunda olmak.
o yüzden full pozisyon açmaya töbe demiştim...daima bir yedek şarjör olacak kenarda.
tekrar geçmiş olsun...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri