ben açılışla vedalaştım 1,7180'den zirveyi yakaladım şansıma.
şarjörü bi doldurayım, again!!!!
bu kez güzel noktadan yakalarsam eğer çok gıdıklamazlarsa 1,90'a kadar tutmayı planlıyorum.
hele bi duruma bakalım, dolar ayılarının sesi biraz fazla çıkmaya başlarsa tutarım. yok eğer onlar sus pus olurlarsa huylanır 1,80'lerde fit olurum.
eheh...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
31.124 ortalama ile kapattım.yazmayı unutmuşum bu arada.vahşi batı forumundaki bazı vobçu arkadaşlar bu seçim sonucunu algılayamamış.iyidir bu sonuç diyorlar.bende hadi oradan diyorum.halk resmen akp ye hazır olun genel seçimlerde al aşağı edeceğiz sizi dedi.hala iyi diye yorumluyorlar.
tarhan erdem denen zevat ta kimin nesi diye şüphelenmeye başladım açıkçası.%51 nire %39 nire?bu nasıl seçim anketi.sonuçla uzaktan yakından ilgisi yok.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
aha sol şeride gelgelcibaşı geçti.
bu demektir ki 31.000 kalesi bugün yıkılır![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
dolarlarla vedalaştım.. kısalarla devam..
herşey hemen olmaz.
zamanla.
baktık yıkılmıyor, üzerinden atlarız duvarın be Jerfin.
akşama 31,200den kapatır yarın sabaha 30,850den açarız.
yalnız senin şu selocanla bi görüşmen lazım. endeksi kendileri şıftırtıyormuş.
bu böyle olmaz. konuş da bi sürü psikolojisi mahiyetinde diğerlerine uysun bi %-5 yapsın. seni dinler.![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri