Shortlamak için aceleci olmayın derim.
Grafiklerden üsttekinde alçalan trendline altında kapanış olmadıkça flat daha iyidir. (xu030 spot)
Alttakinde ise daralan üçgen üst band altına inilmeli.(Xu100'de Xu030 harici senetler)
Short için özellikle üstteki grafikteki koşul gerçekleşmeli. Sabah üstünde açıldık ve şu anda destek görevi görüyor. Bu yüzden de Flat olarak bekliyorum.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
ne sinir seans ya..kırıl artık daxxx
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
14:30 dataları kötünün iyisi olursa dow bu gece kendini 8.000 üzerine atabilir, ev datalarının sonucunu unutmayın.
26.03.2009 11:40:08 ROUBİNİ, "ABD'DE KONUT FİYATLARI ÖNÜMÜZDEKİ 18 AYDA YÜZDE 20 DAHA DÜŞECEK"
Nouriel Roubini, Bloomberg News'a yaptığı açıklamalarda ABD'de konut fiyatlarının önümüzdeki 18 ayda yüzde 20 daha düşeceğini öngördüğünü belirtti.
Açıklamalarında deflasyonist güçlerin 3 yıl boyunca devam edeceğini tahmin ettiğini belirten Roubini, ABD devlet tahvillerinin getirilerinin, göreceli olarak düşük seyretmeye devam edeceğini vurguladı. Roubini Dolar'ın yatırımcıların güvenli liman arayışından fayda sağlarken, ABD'nin ticaret açıklarının azalması ile ergeç değer kaybedeceğini de ifade etti.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ufaktan kısa vadeli yönüömüzü belli ettik
26.03.2009 11:33:39 ROUBİNİ, S&P 500'DE YAŞANAN YÜKSELİŞİN SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMAYACAĞINI ÖNGÖRÜYOR
Bloomberg News'a konuşan Nouriel Roubini, son 17 yılın en iyi aylık yükselişini yaşayan S&P 500'de, ABD ekonomisinin bu yıl boyunca daralacağını belirterek bu ortamda, yükselişin sürdürülebilir olmayacağını öngördü. Roubini ayrıca, yatırımcıların bu yıl mali bakımdan güçlü ve güçsüz şirketleri ayırt etmeye başlayacaklarını da vurguladı.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dax daki amcalar izin verse düşücez belki ama bole de güç toplarmıyız yatayda diye düşünmüyo da degilim
Konu marakes tarafından (26.03.09 Saat 13:05 ) değiştirilmiştir.
herkese afiyet olsun...
Jerfin mimkinse dolar 1,6850 endeksi 31.775 yapacak gerekli önlemleri al.
artık okuyup üfler misin çelme mi takarsın naaparsın bilemiyorum. ama sana (şerrine) güveniyorum.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri