Sn. HeLLiM,
Bence Gökhan'a bir şans daha verin.
Sn. HeLLiM,
Bence Gökhan'a bir şans daha verin.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
neyini beğenmedin alnamadım ki? boyu posu yerinde yaklaşık 1.500 puan
zaten bu hafta öldü.gelecek hafta biraz daha belli olur piyasa.dow dan ziyade biz ne yapıyoruz asıl önemlisi o.
bak aşağıda hızlı yassı çizimi var.dikkat edersen C dalgası B nin alt dereceli b si civarına gidiyor ve oradan terse dönüş...
bu da DOW'da yanılmıyorsam 8.300 lere falan denk gelir en fazla...
bu arada hızlı yassı olup olmadığını bilmiyorum.ben bir 5 dalga gördüm.ve sn.şengöz'ün dedikleri geldi aklıma.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (26.03.09 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.
Buarada bir günden fazladır Muhsin Yazıcıoğlunun helikopterine ulaşılamadı, adamlar belkide kazandan kurtuldu ama soğuktan dolayı ölecekler. Tüm devlet seferber oldu bir helikopter bulunamadı. Hani teknoloji çağındaydık, hani uydulardan evlerimizin evinin içi görülebiliyordu. Hani cep telefonları kapalı olsa bile yeri tespit edilebiliyordu. Cep telefonu çekmiyor diyeceğim ama kazadan sonra 20 dk 112 ile görüşmüşler. Gerçekten anlamıyorum, dünyada mı bu teknoloji yok yoksa bizde mi? Ne olursa olsun bu Türkiye için utançdır. Daha geçen yıl Ispartada düşen uçağın üstündeki şaibeler aralanmadan, hollandada uçağımız düştü. Bence devlet, havacılık sektörü ya da bu işle ilgili kim varsa şapkasını önüne alıp düşünmeli... Bedava yaşıyoruz bedava...
Haftaya işler karışacak gibime geliyor, dow duzeltme yapar yapmasına ama secım sonucları IMF meselelerını pıyasa nasıl anlar orası muamma.
sabah 32500 bi kez daha denenirmi dersiniz ?
imkb 100 26000 den açmalı
ben uzunum ama rahat degilim
yarın eksi bile açsalar şaşırmam
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri