1921 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Fikirler -> Sistemler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 dakika sürekli, 60 dakika trendsiz ise ya da yön göstermiyorsa ya da gün içi trade edesim varsa 5 dakika...

Temel mantığım trend arıyorum. 60'da bulamayınca 5'e iniyorum. Orada da yoksa zaten yapacak bir şey yok. Gerekli koşulların ortaya çıkmasını bekliyorum..

Gördüm ki kaldıraç da soruyorsunuz: 5 dakikada isem 1/2 poz, 60da full genelde. Ama kaldıraç derken şunu da eklemem gerek. Sıkı bir disiplinle stop kullanıyorum.
    iki sorum olacak sn hdioxyde gecenin bu saatinde
    1. bugun 15 dklik neden flat kaldi ara periodda orayai degerlendirmek icin az sonra short olabilirmiydi psar a bakarak kesin dusus oldugunu teyit-kontrol ederek az ama öz kazandirabilirmiydi diger trende kadar.

2.60 da trend olusanuncaya kadar 15 en az 1 ve 5 ise birkac tane trendimsi veya trend olusabiliyor. ama dusuk periodda bunlarin cogu karsiz oluyor acilip hemen kapaniyor cogu girmekle cikmak bir oluyor. (bu da insani trende konsantre olurken epey yoruyor hatta cogu kez bezdiriyor) son iki gune bakildigindan en tutarlisi yine 15 dklik gozukuyor hizlilik 5 dk kayan cok yakin tutarli tredn olusumu maksimum... yani 15 dk da sizce 60 ve 5 iyi yonlerini almis gibi duruyor sizce...
    Konu nyse-dj tarafından (31.07.08 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri