nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı
sistemler mevcut en dusuk periodda(5 dk) cok karmaşık ve cogu kez (buyuk trend haric)sinyaller veriyor sıkısık zamanlarda (ozellikle dmiatr li olan)orada da trende bagli daha cool ve aralıklı sinyaller uretebilse daha yerinde olur kanısındayım. 15 dk lik ok. cok az kaybettirip muhtesem kazandiriyor.(ben kazanamasamda).60 dkligin yukseliginden kaynaklanan gec girme olayi disinda oda guzel caliyor.
tam tuzak elimizdekiler olmasa defalarca tuzaga duserdik hem cikarken hem duserken heryer tuzak dolu.(zaten dusuyorum tuzaga. ama artik sadece cikarken dusuyorum)
size tavsiyem alım satım kararlarınızı 60 dak gore verın lakın,poz alacağınız zaman iyi yerden girebilmek icin o an 5 dak. bara bakın...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri