aklıma gelmişken söylim. koskoca sazan bey forumda üstad deniliyo ama bunca zamandır foruma 1 tane sistem veriyo o sistemde hem 60 daklık hemde traderonline.com da var..şahane paylaşımcı teşekkürler.
bunu herkes duysun!!! VOB A BAŞLİCAK OLANLAR 60 DİİL 5 VEYA 15 DAKLIK SİSTEM YARATMAYA ÇALIŞSINLAR.VOBA 60DAKLIK UYGUN DİİL.
ben bile bu bilgiyi bilirken benim 10 katım daha tecrübeli birinin 60daklık sistem vermesi biraz düşündürücü diilmi? 60daklık para kazandırmazmı kazandırır.sistemsizlikte kazandırır.ama bir bilgi vericeksen harbi olsun o.insanların zamanı boşa gitmesin.vaktinizini 5 veya 15 daklığa ayırın eğer ayırmayı düşünüyosanız tabi.testlerinizi ona göre yapın.hiç bulaşmayın bile 60daklığa.(çok terste kalıyo vob hareketli 60daklık hareketi yavaş hemen dönemez.1 ay yatay gitse piyasa bikaç kez ters gapa maruz kalsa paranız batar,5 ve 15daklıklar hızlı döner yatayda bile az çok para kazanır trendi zaten 60lıklar gibi alır.)
aaa pardon yaa.hay allah bilgi verdik yalan olduk şimdi.keşke tamtersini söyleseydimde insanlar 60daklık sistemlere yoğunlaşsalardı
meydan boş diil!!!
astatin sen buna cevap yazarsan sazanla kardeş olduğunu anlicam artık.cevap vermeni gerektiricek bişi söylemedim.lafım sazana çünkü.
sazan beyin forumda konuşulan müthiş 60daklık paylaşımcı ruhlu sistemi burda:
http://www.trader.online.pl/MSZ/e-0-tytulowa-a.html

site süper ama sistemi verirken neden sitenin adı verilmez buda düşündürücü diilmi.ama yok paylaşımcı olduğu savunuluyo doğru pardon ben yanlış anlamışım