TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı
bakın sazan abiyle ilgili birşey daha söölim.bizzat benimle ilgili.ELLIOTT analizlerini ilk 2005 yılında duydum.ilk tepkim şu oldu "ya bu nedir ya? 1-2-3-4-5/a-b-c diyerek fiyat hareketleri nasıl önceden kestirilebilir,resmen deli saçması" dedim.sonra 2006 yılında sn.DEVİR in analizlerini takip ettim derken bir gün vahşi batıda gözüme bir topic ilişti.defalarca gördüm ama çok enteresan hiç girmedim topiğin içine.sonra birgün girdim...giriş o giriş...
sazan abi orada resmen bir kütüphane oluşturdu ve hepsi gerçek fiyatlarla,eş zamanlı sayımlar...her sabah gün başlamadan sabah 7 de 7:30 da analiz koyuyordu.ve o gün başlamadan karşılaşacağımız muhtemel fiyat hareketlerini 15 dk graf üstünde gösteriyordu.vurulacak hedefleri yazıyordu v.s.bunu herkes yapamaz yapsa da öylesine kalabalık bir ortamda her adam paylaşmaz.millet sadece ben kazanayım derdinde çünkü.sazan abi vallahi neredeyse hiç sektirmeden hergün analiz yaptı bazen gün ortası tekrar güncelledi...öyle böyle derken bende kendimce bayağı bir yol aldım...yeter mi yetmez elbet ama çok şey öğrendim.en azından bir yerde bu konuda analiz görünce boş boş bakmıyorum.kendimce yorum yapıyorum, bazen EW ile çok emin olduğum hareketlere bende katılıyorum.bazen yanılıyorum v.s.
forumdan ayrılması hoş olmadı...
Yer imleri